luni, 29 octombrie 2012

Dreapta, în toată splendoarea ei morală

 
 
O mai scârboasă jivină portocalie ca blaga, mai rar! Intervenţia lui de azi este o culme a nesimţirii portocalii, şi Dumnezeu ne este martor că PDL este absolutul în materie de nesimţire, pe o scenă politică a cărei calitate de bază este...nesimţirea! Intervenţia de azi a lui blaga dovedeşte că şi în campania asta jegurile portocalii mizează iar pe memoria scurtă a românilor.
 
Prima mizerie este afirmaţia lui blaga, cum că există o Lege a răspunderii ministeriale, iar Ponta o să răspundă că preţul cartofului a luat-o la galop. Şi că inflaţia a scos din buzunarul românilor o sută de lei, după venirea lui Ponta la Palatul Victoria. Eu, de-al dracului, m-am apucat să calculez cât ne-a luat inflaţia din 2009 până în mai 2012, cât a fost şi el la guvernare, ca ministru. Aşadar, blaga, idiotule! Iote ce zice BNR: că voi aţi făcut inflaţie cât cuprinde, iar cartoful, uleiul şi zahărul au fost, alături de ou, vedetele. În 2009, 4,74%, tras de păr, cu măiestrie, de BNR. 2010: circa 8%! Aşa, tată! 2011: 3,14%, după un an agricol foarte bun, dat de Dumnezeu, că despre irigaţii şi alte descoperiri ale modernităţii nu poate fi vorba. Aşadar, în trei ani inflaţia guvernării mamei voastre de cretini ne-a scos din portofele, la un salariu mediu de 1500 de lei, în ăştia trei ani, 720 de lei în 2009, 1440 de lei în 2010, 480 de lei în 2011, plus nişte mărunţiş, vreo 450 de lei în primele 5 luni din 2012. Cu totul, 3090 de lei. Şi la asta adăugaţi ăia 5% din creşterea TVA. Adăugaţi şi scăderea dramatică a veniturilor bugetarilor, şi pe cele ale pensionarilor!
 
Poate că ar fi cazul unei anchete a Parchetului General, tocmai pe Legea Răspunderii Ministeriale, în ceea ce priveşte proasta guvernare a multiplelor guverne boc, dacă blaga tot simte nevoia să facă drum la Parchete.  
 
Apoi, să-i amintesc eu lui blaga câţi şefi de Consilii judeţene mai au? Doi! Atâţi au, atât au primit la rectificare! USL nici măcar nu trebuie să-i "discrimineze": i-a discriminat electoratul! Aşa că, a se scuti!
 
Trec peste tâmpenia lui blaga, care îl ameninţă pe preşedintele Parlamentului European că boicotează întâlnirea cu el dacă se duce cu Ponta la Târgu-Jiu. Este o probă de mârlănie, dar la ce să te aştepţi de la nişte unii care şi-au găcut din mârlănie parte a programului politic?! Dar atâta nesimţire, mai rar!
 
Nesimţită este şi afirmaţia robertei anastase, care spune că, după şase luni de guvernare a USL, orice colegiu din ţară poate fi un fief al ARD! Să te pună DNA sub acuzare, tută! Să intri în Parlament la redistribuire? Să te alerge votanţii "recunoscători"?
 
Tot la capitolul nesimţire putem trece mutarea la bloc, în Roman, a Fecioarei din Pleşcoi. Un populism mai greţos şi mai mult dispreţ faţă de oameni, mai rar! Dar e bine! Dreapta, în toată splendoarea ei morală! 
 
Hai, succesuri, băieţi şi fete!  

4 comentarii:

Matilda spunea...

Sigur vor avea succesuri ! Ei nu se tem de eşecuri :))

pacos spunea...

Blaga nu prea mai poate altceva. Curentul e clar, sondajele (oricine le-ar realiza) dau aceleasi rezultate, e cam gata. Si, in spiritul neaos romanesc, responsabilul cu organizarea alegerilor e vinovat de pierderea acestora. Nu mizeriile din perioada guvernarii portocalii. Nu marile caractere pedeliste. D'aia latra Blaga. Ca poate scapa. Desi stie si el ca nu va scapa.

Cu Roberta e alta poveste. Tanti asta are mult prea mult tupeu. S-o baza ea pe ceva, pentru ca exista voci care sustin ca in Prahova se cam coace un mic blat. Daca e adevarat sau nu, vedem la alegeri.

Madam Udrea nu se dezminte. Cu ea e doar o singura problema: a fost "blonda de la primarie", apoi "blonda de la Cotroceni". Dupa aia, "fecioara din Plescoi". Acuma e "tanti Lenuta de la bloc"?

Una peste alta, vorba Matildei: esece multe! Aia e!

Fluieratorul spunea...

Stiti ce trebuie sa se intimple: toti nimicii astia trebuie sa fie sanctionati prin vot.

De fapt, Elena Udrea si-a ales bine colegiul, va fi votata din plin acolo. Nu vreau sa insult pe nimeni, ca e un fapt statistic, cu dovezi, nume, prenume, firme, tot ce vreti: unii oameni din zona aceea, chiar si "emigrati" in alte zone din tara si trecuti prin scoli, sint foarte bine dresati de mici sa se "incirdaseasca" cu mult talent. Propasesc ca grup acolo unde apuca sa se aseze prin strivirea si sufocarea cu nesimtire a tot ce nu e de-al lor. Si daca vreunul dintre ei devine sef, sa-i fereasca Dumnezeu pe cei nedoriti.

Chiar si in multinationale, aceasta categorie de stramutati trateaza firma sau biroul ca pe fieful personal si isi pun nevestele, rudele si prietenii pe post de arendasi chiar daca acestia n-au nici o calificare. Ii fac "oameni" (ca asta e expresia, "X m-a ajutat si m-a facut om") si si-i obliga pentru totdeauna. Aceastia rup tot ce le sta in fata ca sa isi pastreze avantajele.

Si asta e pe lista motivelor pentru care unele firme de tehnicitate mare o taie din Romania, dupa ce au facut prostia sa inlocuiasca managementul strain cu romulani de prin partile respective... Va spun doua, daca vreti, care si-au dar cu "firma" in cap in ultimii 2 ani. Nume foarte mari. Si la cum stau lucrurile, pun un pariu pentru alte doua in urmatoarea jumatate de an.

Asa functioneaza in Germania, Belgia, Olanda, mafiile bosniace, croate, albaneze, kosovare, in genere de musulmani, dar se bat pentru dominatii din astea pe afaceri gen baruri si pizzerii de cartier, nu pe multinationale cu brand...

ANONIMUS spunea...

Fratilor daca la locale au dat-o-n bara,ce pot face la parlamentare,cu sau fara firme,ca multi scrasnesc din dinti cand sunt "mulsi" de portocalii.In afara de cimotiile lor nimeni nu-i voteaza ,si Blaga, culmea groazei, incearca sa-si imbarbateze ametititi ARD-EI-ului incremeniti de teama.Se incurajeaza de genul:- Ia-l de pe mine ca-l omor!!!.Fanfaronada
doar ,doar, reusesc ceva.De reusit, o sa se mute la Rahova in corpore.Cred ca Dl.Shultz,de alfel o mare figura de las si un valet al" vacii grase", exact in pix o sa-i pese ca hipopotamul nu o sa-l onoreze cu figura de "Suina ingrasata".Asta cand patibularii din PPE faceau pe" gauleiteri "Reichului al IV-lea" in Romanica.Hai siktir.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...