joi, 26 ianuarie 2012

"Unde sunteţi, intelectualii mei?"





"Sinecurim, Pulimea Ta!"

*"În ultima perioadă societatea civilă de bună calitate s-a retras în cochilie, este timpul să revină pentru că altfel locul ei va fi ocupat de foarte mulţi neaveniţi care se vor revendica a fi reprezentanţii societăţii civile. Avem o intelectualitate care, probabil, descurajată de criză, descurajată de unele măsuri guvernamentale, descurajată de unele poziţii ale mele, s-a retras şi nu vrea să se mai implice în viaţa socială şi politică. Este un apel, dacă vreţi, pe care îl fac, la revenirea societăţii civile de bună calitate în prim-planul vieţii politice şi sociale prin contribuţiile pe care le poate aduce."

4 comentarii:

ciprian teodorescu spunea...

pai ma base tati,normal ca s-au retras in cochilie,daca ii sperii.
sunt exact ca animalele alea din padure,vine vanatoru iscusit si trebuie sa se ascunda si ele pe undeva.

Fluieratorul spunea...

Mi-a placut aia cu societatea civila de buna calitate... Eu credeam ca 'mnealui se da presedintele tuturor, si toti, iata ca din nou el este acela care imparte oamenii in categorii.

De fapt, eu n-am incredere ca Traian Basescu este suficient de echipat la cap ca sa judece "buna calitate", din indiferent in ce domeniu, inclusiv la whiskey.

Anonim spunea...

Cum unde? Va trimit un link despre unul dintre ei.
http://www.dcnews.ro/2012/01/basescu-are-un-inger-pazitor-craete-va-rupe-capul-protestatarilor/

ANONIMUS spunea...

Boul pe langa ca imparte societatea
civila dupa categorii,in care mare parte,cea buna, este de moluste,nu scapa idea ca ,armata ,marina militara,politia,jandarmeria,serviciile ,si SPP-ul este partea buna.Ca de Marina Comerciala a lui Basescu de navlosit bunuri generale,sau petrol, nu stiu de ce se tot lauda ca ar fi un fel de erou."Comandant"?!Cunosc "comandanti"ca Basescu ce conduc TIR-uri cu un nivel de periculozitate mai mare decat un vas maritim si la fel de destoinici ca el si care au exact aceea-si munca si importanta sociala.Vorba poporului"s-a suit scroafa-n pom"este nimerita pentru "Incrucisatorul Natiei".Un caraghios,ca arogant ,presupune un "panas".Dar alta vorba: "fiecare pasare piere pe limba ei".

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...