luni, 23 ianuarie 2012

E bine, e foarte bine!


Nu ştiu ce să fac: să râd, sau să înjur? Conducerea PDL este convocată de urgenţă, şi pe surse transpiră informaţia că se cere demisia lui boc. Haida-de! Cred că ăştia sunt la pileală, la ziua lui Mircea Toader, şi-şi bat joc de noi! Mormanul ăla de haleală trebuia fructificat cumva. În căcatul pe care îl revarsă pedeliştii în capul nostru!

Peneliştii se joacă de-a demisia şi băieţii scriu de zor la demisiile pe care le va ţine Crin la dospit. Bă, v-o daţi sau nu v-o daţi? Aşa, în principiu, e doar ipocrizie!

PSD este suspect de liniştit, iar Ponta pare să facă o cură de calmante: senin şi zen! Nimeni nu demisionează, nimeni nu intră în grevă parlamentară, nimeni nu se agită prea tare. E drept că lipseşte din poză Dragnea, ceva mai agitat de felul lui, pierdut nu se ştie prin ce junglă, şi uitat de partid acolo.

În piaţă se petrece ceva interesant: un ofiţer al armatei române, în uniformă, protestează şi sugerează că el este doar o voce, care exprimă nemulţumirea multor ofiţeri şi subofiţeri, iar în zilele următoare au să fie surprize. Omul nostru spune că ştie ce riscă, ştie că poate fi arestat. Dar nu-l interesează. El are o poziţie, şi ţine s-o exprime. Ei bine, fix o nemulţumire care să cuprindă armata ne mai lipsea! 

E bine, e foarte bine! În fond, de ce nu? Trebuie să încercăm şi o lovitură de stat militară, ca să nu ne plictisim prea tare...De parcă traian băsescu ne-ar fi lăsat să ne plictisim!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Domnule Ghoerghe, m-ati facut sa rad. Daca nu ar fi atat de dramatica situatia, zau, daca ce se intampla acum-la tv, in parlament, chiar in piata, ar fi cea mai tare "comedia dell'arte". Sa stiti ca aveti umor-si nu umor negru: umor din acela, supra-realist à la Almodovar (personajele sale halucinante isi pot gasi corespondenta in tot felul de personaje halucinate si in Ro). Ma uit acum la Antena 3 si cred ca replicile lui Fratila de la MApN si contera-replicile ofiterului de la Campia Turzii ar fi o sursa savuroasa de inspiratie pt un regizor cu filonul lui Alomodovar: cred ca si Lucian Pintilie ar face un film interesant pe tema asta :))

Adrian Năstase spunea...

Armata va fi cuprinsa de nemultumire doar la ordin. De-aia-i armata!

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...