vineri, 27 ianuarie 2012

Să vezi minune!


Se învârtoşă mândria dge ardghelean în boc! Şi, după ce-i trase o smetie peste ochi Iubitului Conducător, Mare Reformator şi Machitor, dându-i un şut în cur lui Baconschi, acum îl atacă pe Pulimea Sa şi la capitolul "băi de mulţime" De ieri boc ţopăie printre nămeţi, dă cu lopata(e adevărat, în jurul unui Q 7, dar asta e!), împarte ceai pe centură şoferilor prinşi în zăpadă, acu' zboară cu caricioperul să vază el ce şi cum cu deszăpezirea. 

Şi, să vezi minune! Nu s-a găsit nimeni să-i toarne ceaiul pe scăfârlie sau să arunce cu bulgări de zăpadă în el. Şi nici nu l-a trimis explicit la origini.

Pe Marele Timonier l-a apucat cu palpitaţii la pitpalac. Aşa o ofensă din partea ăluia mic, care vorbeşte pe repede înainte? Nu se poate! Şi l-a pus pe Ioan Oltean să-i arate lui boc cartonaşul roşu: "are o lună la dispoziţie să rezolve problemele oamenilor. Dacă nu, să plece!" Cristian Preda, pe zi ce trece slugă mai plecată lui băsescu, bate câmpii despre "un guvern politic, cu premier independent".

Băi băieţi, potole-vu! Lăsaţi teatrul ieftin! Da, boc poate avea interesele lui, şi, până una-alta, la el e pâinea şi cuţitul. El dă cu bani în populaţia coaliţiei, nu băsescu! Spre deosebire de băsescu, boc şi-a fidelizat apropiaţii, nu i-a lăsat din braţe, după ce i-a folosit. S-a înfipt la fel de bine la putere ca şi băsescu. În plus, luptă pentru viitorul lui. băsescu nu mai are viitor politic, el, oricât ar părea de ciudat, da!

Ştiu, nu ne încălzeşte cu nimic ofensiva lui boc. Dar faptul că îi râde în nas lui băsescu e de bine! Sigur, o fac pe banii noştri, dar trebuie să cheltuim ceva bănuţi şi pe divertisment! Aşa că, fight! 

Un comentariu:

Karakas spunea...

Am citit azi citeva vorbe de duh. Merita impartasite:

1.Mai rău decât un prost le­neş e un prost cu iniţiativă.
2.M-au ur­mă­rit multe gânduri profunde, dar am fost întotdeauna mai iute decât ele.
3.Dacă şeful e idiot, lasă-l s-o afle de la altul.
4.Cine mun­ceşte toată ziua nu mai are timp să câştige.
5.Un optimist este un om in­su­ficient informat.
6.A doua căsnicie e victoria speranţei asupra experienţei.
7.Nu-i deloc greu să combini neplăcutul cu inutilul. E doar o chestiune de tradiţie.
8.Logica este ştiinţa care îi permite bărbatului să nu în­ţe­lea­gă femeia.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...