miercuri, 18 ianuarie 2012

Doi laşi mizerabili



Din două una: ori băsescu şi boc sunt nişte dobitoci, pe care îi manevrează unii cum vor, profitând de prostia lor pentru a-şi vârâ trompa în banii publici, ori sunt doi laşi mizerabili, incapabili să-şi asume răspunderea pentru că au adus România în pragul unei explozii sociale de mari proporţii. Oricum ar fi, ceea ce au făcut ei în cazul "Legii Sănătăţii" este un grav act de subminare a interesului naţional, care nu poate fi justificat cu o ridicare din umeri: ”Au fost unele informaţii greşite pe care le-am avut atât preşedintele, cât şi eu cu privire la acest subiect. Dar viaţa merge înainte şi le vom discuta pe parcurs. Pe unele aspecte nu am avut cea mai bună informaţie, inclusiv situaţia cu doctorul Raed Arafat. Astăzi s-au lămurit lucrurile, şi între preşedinte şi Raed Arafat, şi între mine şi Raed Arafat, astfel încât locul profesioniştilor este acolo unde trebuie să fie, să continue atât aspectele care ţin de sistemul de urgenţe, cât şi de a avea o viziune pe componenta sistemului de urgenţă în noua reformă şi legea sănătăţii din partea unui om care cunoaşte de peste 20 de ani acest sistem”.

Păi, băi pulelor, cine sunt ăia care v-au informat greşit? De ce au făcut-o? Nu vă interesează să aflaţi? Ce au păzit serviciile? De ce le plătim? Nu pentru a preveni asta? Sau ele sunt cele care v-au informat greşit?

Dacă e aşa cum ziceţi voi, aţi ordonat nişte anchete, ceva? I-aţi zburat pe ăia care v-au informat greşit, pentru că deciziile pe care le-aţi luat pe baza informaţiilor eronate au declanşat o mini-revoluţie în România? Dar dacă declanşau un război civil?

Că tot va fi sesiune extraordinară a Parlamentului: e un bun prilej pentru a organiza o Comisie de anchetă pe această temă. Şi dacă se dovedeşte că băsescu şi boc mint, să se procedeze în consecinţă. Deşi, sincer, minciuna se vede cu ochiul liber. Asta arată ce conducători de tot căcatul avem, şi cât le pasă lor de noi.  

2 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Inainte de a face celebra Lege a Sanatatii,baietii destepti au investit o avere in diverse companii,care s-ar fi calat pe lege, dupa ce trecea.(privati)De aia era Basescu sa faca infarct si un soc nervos cand a vazut ca Arafat s-a opus.Dece credeti ca a intrebat ca nu vreau "golani"privati fara ghilimele.Pentruca SRI-ul a auzit probabil o discutie telefonica in care ii gratula pe prietenii lui Basescu ca "golani".Daca nu iesea acest scandal trecea "Legea....."si astia faceau o avere.Ma tem ca acum
au de dat inapoi o avere.Ticalosi ignobili.

Fluieratorul spunea...

Hoti si/sau prosti, tot trebuie sa plece. Nu le-as acorda nici macar prezumtia de betzie.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...