miercuri, 18 ianuarie 2012

Desfiinţaţi Curtea Constituţională!



Sunt din ce în ce mai ferm în convingerea mea că actuala Curte Constituţională trebuie desfiinţată. Este o imensă bătaie de joc! Pe banii mei! A amânat a doua oară pronunţarea în ceea ce priveşte constituţionalitatea comasării alegerilor, pentru că vrea să afle amănunte despre costurile alegerilor!

Bă, trântorilor! Şi lăbăreala voastră costă! Democraţia costă! Sunteţi atât de cretini şi nesimţiţi, aveţi tupeul să veniţi să ne spuneţi că o lege este constituţională, sau nu, în funcţie de costurile aplicării ei? Huo, futu-vă muma-n cur de imbecili! Voi realizaţi cât sunteţi de ridicoli? Cât rău faceţi democraţiei? Duceţi-vă şi puneţi-vă ştreangul de gât! Nu vă bateţi joc de noi şi de inteligenţa noastră! Slugoilor!   

5 comentarii:

Arogantu' spunea...

Cu streangul, la virsta lor, e mai dificil.
Da' o portie de cianura le-ar prinde bine !
Furnizor garantat - RMGC !

Ema spunea...

Pai 25 este o data foarte buna; daca ar fi constatat astai ca legea comasarii alegerilor este constitutionala, spiritele din Piata Universitatii si nu numai se inflamau. Asa, amanand pana pe 25, trag speranta ca scoate scamatorul sef de la Cotroceni un iepure, ceva si se scot.
Problema Curtii Constitionale este nu numai aceea de rol, adica de supraparlament, ci, in primul rand, de afiliere politica a judecatorilor sai.

ANONIMUS spunea...

Ar trebui spanzurati cu robele patibulari nesimtiti de stat si de partid.Ce justitia lui "peste" este in Romania.Nici in Papua nu se gaseste asa ceva.Rusine.!!!!!!!

Bujold spunea...

Stiti ce nu pricep? Toti actioneaza, la un ison, in interesul marelui jucator. Traiesc cu speranta ca n-o sa se schimbe niciodata? Pentru ca, daca e asa, inseamna ca stiu ceva ce noi nu stim si ar trebui sa ne pregatim de ceea ce este mai rau. Suntem, totusi, in anul alegerilor si toate sondajele de opinie spun ca marinarul pierde aceste alegeri....

Fluieratorul spunea...

Ha, ha, toti asteapta, nimeni nu face nici o mutare. Orice mutare, pentru oricare, este o greseala. Curat catch-22, ce mai. Interesante zile.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...