sâmbătă, 3 septembrie 2011

Popor de cretini!




Popor de cretini! Dacă ai să înghiţi şi ultimele abjecţii ale acestui nou Goebbels, Sebastian Lăbăroiu, îţi meriţi soarta!  Nu, idioţilor, sistemul de protecţie socială NU a fost "construit de partide pentru a mulge bugetul de stat in scopuri electorale". A fost creat pentru a face viaţa cât de cât suportabilă celor care sunt perdanţii unui sistem inegalitar şi profund nedrept, care a călcat permanent pe cadavre pentru a-i face şi mai bogaţi pe cei bogaţi! 

Fără sistemul de protecţie socială vom redevi toţi sclavii celor bogaţi, care vor putea impune celor care trăiesc din muncă ORICE condiţii, orice salarii, care vor putea dispune discreţionar de viaţa fiecăruia dintre noi. Iar dacă cei care se cred acum la adăpost, fiind "clasă de mijloc", să nu se bucure! Ei vor fi următoarele victime!

Dacă nu ne trezim, dacă nu ripostăm dur acestor demenţi, ceea ce am trăit în anii '80 ni se va părea Raiul! 

Nu înţeleg tăcerea PSD. Partidul ăsta este o caricatură! Nu mai are vână, nu mai are ideologi, nu mai are organizatori. Are doar nişte veleitari, care se visează miniştri, paznici la oala cu smântână bugetară, şi atât!  La PNL nu mă aştept să riposteze, deşi dacă ei cred că aşa arată dreapta şi societatea de dreapta, înseamnă că sunt de-a dreptul boi! Dar de la PSD mai aveam ceva aşteptări. Gata, au dispărut şi astea! 

Sigur nu pot să nu-i bag în pizda mă-sii şi pe liderii de sindicat, care latră, plătesc  studii savante care să ne spună ce ştiam şi fără, şi nu mişcă un deget pentru apărarea intereselor sindicaliştilor. Pentru că sunt pe felie cu guvernanţii, şi-au trădat misiunea lor în societate, sunt şantajabili şi şantajaţi, pentru că şi-au folosit puterea pentru a se îmbogăţi pe căi necurate. 

Care va fi urmarea? Cine va putea, va emigra, pentru că austeritatea asta n-o să dureze o veşnicie. Cei care nu o pot face vor trăi din ce în ce mai prost, vor fi umiliţi cum n-au fost umiliţi de nimeni până acum şi-şi vor realege călăii pentru un blid de zoaie... 


3 comentarii:

incognito spunea...

PSD, de porc..., PNL de vita..., PD-L, de rahat... Numai tu, de treaba... Dar atat de singur, de lipsit de speranta, ca nu inteleg de ce nu-ti alegi un ram gros, o franghie rezistenta si un sapun care-ti place si alege-ti un loc care sa nu lase evenimentul nemarcat: Poarta PSD-ului, a PNL-ului, a PD-L-ului sau - si mai bine - a Cotrochiorului.

Anonim spunea...

1

dupa cum ti-am spus toti astia nascuti la sate si scosi de ceausescu din mizerie cu banii vestului distrug totul fara probleme. la categoria asta intra si generatiile 2 si 3 care au aparut intre timp in familiile flotantilor mai vechi deoarece sint la fel. ai vazut acum cum se gindeste pe termen lung si cum poti distruge natii intregi practic prin actiuni care s-ar crede ca sint menite sa ajute? ceausescu a fost bine intentionat insa extrem de naiv si deci baietii l-au facut mat practic din prima mutare. a fost tot timpul marioneta lor. inainte de 40 se stie ca romanii erau tinuti in mizerie si lipsuri iar alimentatia insuficienta a lasat urme asa ca 60% sufereau de anumite afectiuni psihice care aveau ca manifestare si o anumite inapoiere mintala. te mai miri de ceea ce vezi? sa vedem cine este individul care este ministrul muncii:
Sebastian-Laurențiu Lăzăroiu n. 20 martie 1970, orașul Comănești, județul Bacău
ii poti lua la rind si vei vedea ca toti sint o apa si un pamint. chiar crezi ca poti astepta ceva bun de la astia?!
te intrebi cine este borcea?
"Cine este cu adevărat Cristi Borcea? Acţionarul dinamovist s-a născut în 1970, într-o comună din Gorj."
iti repet ca prin mutarea asta baietii aia destepti au distrus elita normala a oraselor deoarece valul asta de flotanti salbatici n-a mai putut fi asimilat de acestea. rezultatul il vezi si-ti mai reamintesc ca batrinii anilor 60 au stiut ca-n clipa in care astia vor ajunge sa decida soarta tarii si a poporului se va alege praful de absolut tot. sincer nu ma mir decit de faptul ca batrinii trecutului au vazut atit de repede si corect ceea ce va urma si nu de faptul c-a venit vremea distrugerilor deoarece odata cu trecerea timpului am putut sa-mi dau singur seama de aceasta nenorocire insa personal nu ma asteptam sa-si distruga total propiul popor si chiar tara lor fara sa relizeze ca prin asta si-au semnat chiar si ei propia disparitie. te miri de ceea ce citesti pe bloguri si de lipsa de minte a libertarienilor?! eu nu ma mir deloc si daca ii vei controla pe toti sceleratii pt a afla cine sint vei constata ca au aceeasi provenienta ca si ceilelti nenorociti.

Anonim spunea...

2

zici tu ca anii 80 vor ajunge in curind un rai?! pt mine care traiesc in vestul luminat de zeci de ani a fost de pe o zi pe alta un rai pierdut. drepturile pe care le avem si gradul imens de libertate existent in romania veche a fost unic in lume!!!! la vremea aia puteai sa vorbesti de civilizatie in romania insa nu in vest unde n-a existat decit o potemkiada f bine organizata ca sa pota lua ochii prostilor. voi ati trait cu imagini si idei aberante despre un vest idealizat si deci inexistent in realitate. brincusi il denumea talpa iadului si l-am inteles iar daca as fi vrut sa-l contrazic n-as fi avut nici macar un singur argument. si mai vad ca desi intelegi ce-a fost in anii 80 - criza vestului plus "si mai e ceva, ce nimeni nu pare să fi observat: "revoluţiile" din lumea arabă au ca scop nu lărgirea pieţei bunurilor şi serviciilor, ca în 1989, în Est,.." si chiar chestia cu armamentul tot nu vrei sa recunosti adevarul despre viata din romania acelor ani inclusiv cine este de vina pt ca acum la peste 20 de ani este cit se poate de clar. americanii aia pe care ii asteptau romanii nu aveau cum sa vina din simplul motiv ca n-au plecat niciodata. problema a fost orbul gainilor de care suferim din plin.

Ce pigmei au ajuns să conducă lumea! Ce imbecili! Ce deziluzie!
n-au fost niciodata altii!!! doar numele au fost diferite si incapacitatea romanilor de-a vedea si intelege realitatea.
S-a modernizat Poşta!
bun articol insa tin sa-ti spun ca asta este doar inca o adaptare la vestul luminos si civilizat.

Democraţia este un regim politic de tranziţie, care face trecerea de la un totalitarism la altul.
de cind am ajuns in vest am auzit la nemti termenul de demokratur care este o combinatie intre cuvintele democratie si dictatura. democratia n-a existat niciodata in vest ci doar in mintea romanilor care prin traditie obisnuiesc sa se hraneasca cu povesti. nemtii rid de voi cu gura pina la urechi cind aud ca la noi la romani ei reprezinta culmea cinstei si corectitudinii. adaug si faptul ca risul lor are si o tenta de compatimire adica saracii ce prosti sint!!!!
sursele de profit care au mai ramas si pe care vor trage pina la capat sint mincarea materiile prime si in curind apa. vei vedea si asta cit de cuirnd!!! razboiul este clasic singura investitie profitabila a vesticilor pt ca in rest au fost falimentari cu orice de cind se stiu ei. boii n-au avut nici macar o fabricuta profitabila fara sa fi furat sau jefuit.

https://www.nytimes.com/2011/06/20/business/20tax.html?_r=1&nl=todaysheadlines&emc=tha2

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...