vineri, 2 septembrie 2011

America, pa!Dacă cineva poate scrie astea despre Generalul Izmenelor, de ce să ne mai mirăm că în două decenii SUA au trecut de la stadiul de hiper-putere la stadiul de bolnavul planetei? Citiţi şi vă cruciţi!

"Generalul în retragere cu patru stele, Gabriel Oprea, aduce know-how politic dar şi militar Ministerului Apărării Naţionale." Nu zău? Să moară pisica voastră electrocutată pe gardul buncărului ăla din Băneasa lui Popoviciu, de-i ziceţi ambasadă?

Un comentariu:

Nautilus spunea...

Din Adevărul (adică traducerea din ruseşte a lui... :D)

"360 de camioane pentru Pentagon

Uzina de la Braşov a fost susţinută, aproape în totalitate, în ultimii ani, de contractele de livrări către Departamentul American al Apărării.

Producătorul de camioane şi autobuze Roman Braşov s-a înscris la o nouă licitaţie organizată de Armata Statelor Unite ale Americii pentru achiziţia de autocamioane. SUA a devenit client fidel al societăţii braşovene, de ani buni, iar în noiembrie, Roman ar putea semna un nou contract cu armata americană pentru livrarea a 360 de autovehicule modificate pentru asalt ori transport trupe.

----------------

În total, mai mult de 600 de autovehicule ale uzinei din Roman au ajuns, până acum, în dotarea armatei americane. Din 2005, compania braşoveană a fost susţinută de către Guvernul SUA. Societatea braşoveană a intrat pe piaţa americană, de fapt, după ce a câştigat, o licitaţie organizată de Guvernul SUA, pentru dotarea forţelor armate din Irak. În 2005, trei sferturi din producţia de camioane de la Braşov a fost achiziţionată de Armata americană pentru 75 de milioane de dolari, în contextul în care valoarea producţiei totale a fost de 100 de milioane de dolari. Totodată, în 2009, Roman a încasat 96 de milioane de dolari din vânzarea a 500 de camioane."

http://www.adevarul.ro/locale/brasov/360_de_camioane_pentru_Pentagon_0_545945954.html

Acum, stând strâmb şi judecând drept, or fi camioanele DAC, pe care le cunoaşte oricine şi-a făcut serviciul militar în brava armată română, chiar nişte minuni ale tehnicii, superioare a tot ce poate produce industria americană, de au ajuns ei să cumpere de aici pe bani grei ÎNTREAGA PRODUCŢIE?...

Eu unul nu prea cred.

~Nautilus

Cum au devenit SUA noul Imperiu al Răului.

Exemplu de analfabetism politic, de rea-credință și de aroganță occidentală: ”U.S. President Joe Biden and Chinese leader Xi Jinping just co...