joi, 3 octombrie 2013

Demiteți-l imediat pe băsescu!

 
 
Declarațiile de azi ale lui traian băsescu dovedesc, dacă mai era nevoie, faptul că în mandatele sale acesta s-a comportat ca un dictator, controlând serviciile secrete și Justiția, eliminând cu mâna DNA, ANI și CSM pe oricine i se împotrivea cu adevărat. Mai mult, cu, sau fără intermedierea serviciilor secrete, a corupt oficiali ai CE, PPE, responsabili politici și militari de la Washington, exponentul de marcă fiind ambasadorul Gitenstein, pentru a obține protecție și pentru a-și pune în operă programul scelerat. traian băsescu a fost și este exponentul unui grup de interese economice, grup legat de fosta Securitate și de actualul SRI, grup care l-a folosit, și de care s-a folosit, pentru a obține bani și putere. România a fost spoliată, jefuită, în acești nouă ani cum n-a fost niciodată în trecutul ei.
 
Acum băsescu a început să se teamă. Încearcă să-și securizeze perioada de după mandat, când multele lui furtigașuri și încălcări ale legii vor ajunge, vrea, nu vrea, în atenția Justiției. Schimbarea lui Papici de la DNA, cât se poate de legală, este trăită dramatic de băsescu, care se simte amenințat. Poate nu îl mai ascultă nici unii din servicii. Sigur a fost marginalizat atât în UE, cât și la Washington. Vrea să-l tragă și pe Ponta după el. Scandalul de azi vizează printre altele ratarea vizitei lui Ponta la Washington. Acțiunile lui țin de demență pură și simplă, sunt iraționale și îndreptate împotriva interesului național.
 
A ales strategia lui ”care pe care”. Cea mai proastă alegere. Nu poți pune în balanță soarta unei națiuni, pentru că tu ești egocentric și vrei să ai slugi prea-plecate în premier, în miniștri, în politicieni și în cetățenii României. băsescu a uitat-dacă a știut vreodată!-de ce este președintele României, ce obligații și responsabilități are. Devine obligatorie plecarea lui din funcție! Pentru că nu mai raționează. Nu își mai îndeplinește obligațiile constituționale. Este obsedat de Ponta și de Antonescu, vrea să-i distrugă cu orice preț. Dacă pentru asta trebuie să distrugă România, o va face!
 
Dacă nu este demis, mai are un an în care poate face rău cât în zece. Ne putem permite luxul ăsta? Dacă da, să stăm să ne fută un nebun...Acum chiar avem un motiv serios să ieșim în stradă!  

5 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari ca spuneti direct ce reprezinta acest om.El n-a stiut nici odata ce trebuie sa faca pentru tara. Scopul lui, au fost obsesiile lui,cine nu a fost cu el este dusman de moarte.Ce-i de facut, sa decida cei care pot face ceva.

Anonim spunea...

Ce faci suflet de sluga cu pula mica? Ai aceleasi idei ca si seful tau, Voiculescu. Te-a pus sa pui tunurile pe basescu cu orice pret chiar daca te faci de cacat? Ti-e foame prietene... nu inteleg de ce nu iti iei o slujba. E mult mai onorabil. Nu trebuie sa sugi pula nimanui pentru o bucata de pita.

pacos spunea...

Se dau urmatoarele:

- un individ pe care-l cunoastem bine, care, profitand de naivitatile/lasitatile/slabiciunile (penale sau nu)/complicitatile altora, a acaparat o tara. Pe naivi i-a cam lasat in plata Domnului, pe lasi i-a pus la colt, pe coji de nuca, de slabiciunile unora s-a folosit iar complicii au primit functii, grade, mandate de europarlamentar sau alte asemenea. Una peste alta, il stim de ceva vreme, stim cam ce-i poate pielea si mai ales ii stim caracterul. Nu ne mai poate surprinde cu nimic.

- o alianta, care a avut ca obiectiv principal izolarea si inlaturarea de la putere a celui de mai sus. Cu aproape intreaga natie in spate, aliatii au esuat lamentabil in actiunea de demitere (va veni si vremea cand se va discuta cu realism si luciditate despre cine a gresit in actiunile premergatoare referendumului). Asadar, inamicul era tot acolo, viu si nevatamat. Si ca si cum n-ar fi fost suficient asta, imediat dupa ce au fost votati de majoritatea alegatorilor prezenti la vot si au obtinut o majoritate zdrobitoare in Parlamentul Romaniei, unul dintre liderii aliantei asteia s-a grabit sa semneze un pact de coabitare cu inamicul. Desigur, multi au crezut ca liderul era o canalie, de vreme ce, prin pact, i-a facut cadou inamicului exact timpul necesar ca acesta sa stearga usor-usor din mentalul colectiv votul zdrobitor incasat impotriva sa la referendum. Nu era canalie, ci doar naiv, crezand ca prin semnarea pactului va avea parte de liniste. Ca si cum n-ar fi stiut cu cine are de-a face.

Povestea e lunga si nu mai merita amintita. In urma coabitarii inamicul public s-a ales numai cu beneficiile iar aliatii cu oalele sparte. Iar noi.....

Intrebarea e nu daca ne permitem luxul de a mai sta inca un an cu inamicul. Intrebarea e DE CE inca mai e. Iar de suspendat nici nu poate fi vorba.

Anonim spunea...

Cei care vorbesc porcos si in scris. Sunt niste scursuri ale societatii.Ponta este deasupra acestora si ei vor sa-l manance de viu, Daca n-au ce spune apeleaza la vorbe urate,injurii.Da, Ponta face greseli, dar ale tineretii.Si inca in lupta cu un vulpoi batran,dorit de tatarstan din alte tari ca presedinte.

Anonim spunea...

asta reprezinta taranul original parvenit si se comporta in consecinta. am vazut milioane ca el! nu-i nimic nou si nu ma mira. el face parte dintr-un segment de populatie care de ani de zile reprezinta o majoritate. de aici si faptul descris de tine ca exista 20 mil de romanii. este adevarat iar cauza sint acesti indivizi gen asta si altii ca el.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...