sâmbătă, 15 decembrie 2012

O veste proastă pentru maghiari: UDMR la guvernare

 
 
 
 
Intrarea la guvernare a UDMR este o veste proastă nu pentru români-care au un puternic câștig de imagine din asta-ci pentru maghiarii din România. UDMR a devenit o cloacă, și nimic, nici măcar apariția unor partide concurente, n-o poate obliga să se reformeze, să-și schimbe obiectivele și mijloacele. Poate că doar patru ani de opoziție ar fi obligat-o la un astfel de demers.
 
Se pare că și de data asta s-au scos, și vor obține posturi în viitorul Guvern, pentru o clientelă care nu face nimic pentru maghiari, și totul pentru bunăstarea elitelor UDMR. Halul în care arată cele două județe din Secuime spune totul despre ”patriotismul” udemeriștilor, și despre cât de tare îi doare în cur de conaționalii lor. Tot timpul arată spre români, care nu le dau autonomie, fără de care nu pot avea o țară precum Soarele pe cer. Timp în care jupân Chereștoy a chelit munții din zonă, spre pildă.
 
N-o să-i plâng pe maghiari, cum nu-i plâng nici pe proștii-cohorte!-din dotarea onor națiunii române. Prostia se plătește, indiferent de etnia prostului. E verificat! Iar ăia care s-au desmeticit au apucat, ca și românii, calea bejaniei. O pierdere și pentru ei, și pentru noi, și invers. Asta e, mai vorbim la următoarele alegeri...
 
  

Un comentariu:

Karakas spunea...

Parca plecase. De la usa avionului Gitetenstein mai are citeva "indicatii pretioase" pentru ce trebuie si ce nu trebuie sa faca Romania. Cu deosebita sila, ii transmit ca ne-am saturat de lectii de la repetenti. America este o tara monstruoasa, si un exemplu prost nu doar pentru Romania, dar orice alt stat din Europa.

Romania ar trebui sa fie cea care pune conditii in relatia asta. SUA, daca vor un parteneriat special cu Romania, sa isi rezolve problemele acasa la ea, unde copiii americani sunt omoriti pentru ca politicienii si administariile lor succesive nu au putut sa respecte cel mai important drept al omului: cel la viata!

Ciocu' mic Gittetenstein, esti dezgustator si revoltator!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...