miercuri, 29 august 2012

Ce mare surpriză?



Cică băsescu tace, pentru că pregăteşte o mare surpriză. Bun, asta e de Gâgă! Şi care ar fi, mă rog, acea mare surpriză? Că de demisie nici vorbă! De ruşine, aşişderea! Îl doare pe el în cur de votul împotrivă, primit din partea a 7,4 milioane de români! Ce mai rămâne?

După mintea mea, îi rămâne să dea o lovitură de stat! Adică să-şi pună iar un Muţunache în fruntea Guvernului, să le-o tragă lui Ponta şi Antonescu, să anihileze USL, să îşi pună oamenii în fruntea Procuraturii Generale şi a DNA, şi, în general, să măsluiască alegerile parlamentare, pentru a fi liniştit până în 2014.  Cunoscând obiceiurile locului, s-ar putea să-i reuşească. Oricum are spatele asigurat. Că doar n-o să-i bată obrazul madam Merkel! 

Deci, nimic surprinzător. Doar trist. Şi mizerabil. Şi care ucide orice brumă de speranţă...   

6 comentarii:

db spunea...

Parerea mea e ca tace sa se astearna praful un pic, cum i-o fi zis americanul, ca toarna gaz pe foc si o sa se parleasca pana la urma. Daca apare acum, se inflameaza iar aia de-au votat sa plece acasa. Daca iese, iese la vreo chestie " confectionata" de servicii, in care sa apara iar ca marele salvator al patriei. Eu as face ceva sa-l enervez sa iasa, ca atunci e cel mai natural...

Karakas spunea...

Reding a dat un interviu la Euronews. Citez:

euronews:
I’d like to finally turn to Romania. How concerned are you about the current political turmoil that is currently taking place in the country?

Viviane Reding:
Very much so, and the whole Commission is, and the whole Council is. And you have seen the reaction which is very clear. Democracy is a good which needs to be preserved. We need independent courts. We cannot dismantle constitutional courts. And we have to respect what those courts say.


Desi jongleaza cu cuvintele-n gura, ele totusi reflecta negreala de pe cerul gurii domniei sale. Nimeni din Guvernul USL nu a afirmat sau a actionat pentru a distruge Curtea Constitutionala, asa cum implica aceasta tovarasa a lui Basescu. Nu am auzit o musca de la Guvern bazaind ca nu trebuie respectate hotarirle Curtii. Dar aceasta propagandista a lui Barroso nu tace si bine face. Pentru ca se confirma cit de implicati sunt in luptele politice de la Bucuresti. Europa nu este a doamnei Reding sau a PPE. Si nici Romania.

euronews:
When you look back, don’t you think it was a mistake to let countries like Romania into the European Union?

Viviane Reding:
The Europeans took an historical decision. When Europe’s divide was eliminated and when those who had lived under the Communist dictatorship came back to freedom and independence, we told them that our door was open. Democracy is not an easy endeavour. Many of us in old Europe had decades in order to know how democracy functions. Some of the newcomers learn democracy by doing, in some years only. We have to help them, we have to give them a chance. Europe is a democratic organisation.


Cita ipocrizie. 7 ani cit Basescu a redus "statul de drept" la "statulk de drepti", nu s-a gasit nimeni in UE sa-l traga de minecuta. Iaca-ta s-a gasit Reding "sa dea o sansa" Romaniei, aceasta "bastarda" a UE.

In tot interviul despre Romania nu s-a suflat cuvintul "Basescu" nici macar in soapta. C-asa-i democratic la Bruxelles.

http://www.euronews.com/2012/08/29/viviane-reding-vice-president-of-the-european-commission-democracy-is-not-an-/

Karakas spunea...

Romania are parte de un tratament aparte. Polonia sau alta tara UE nu a "beneficiat" de soli ca mina dreapta a lui Hilary, sau minarii de la Comisia UE, apolitica cu restul da' politica cu Romania. Tartamentul colonial, fara remuscari, ma face sa ma gindesc ca Basescu a angajat tara fata de SUA fara ca Ponta sau Antonescu sa fi stiut. Probabil au aflta intre timp si au bagat coditza intre picioare.

ANONIMUS spunea...

Basescu tace , si sta ca magarul lui Buridan nehotarat ce sa spuna.Ori cum graieste altceva decat injuraturi si scuipaturi n-o sa primeasca de la populatie, nu de la basistii scelerati ca patronul lui care se vor intrece la lins in cur, enervind si mai tare pe cei 7.5 de milioane furiosi si umiliti.Daca acesti prosti cred ca au castigat ceva se inseala si daca cred ca populatia nu o sa reactioneze sunt de trei ori mai prosti.M-a tem ca prima incercare a lui Basescu v-a fi sa faca pace si sa incerce o coabitare desi asta este o adevarata incercare de concubinaj dupa un viol si care sa faca ca fapta sa nu duca la fapte contondente.Bineinteles ca nimeni in afara de cretinii din UE nu vor "pune botul" asa ca vor venii incercari de amenintari dar Basescu nu are timpul fizic ca sa-si materializeze amenintarile,si nu e capabil decat de sicanare a Guvernului si care duce la iritarea poporului pe alte culmi.Marele aranjor o sa realizeze ca au dat de dracu si ca nimic nu-i salveaza pe portocalii patibulari din Liga de dreapta sau cum dracu se numeste.
Mi-e groaza sa m-a gandesc ca doar vreun cutremur major in Romania l-ar face pe scelerat sa joace o comedie a unirii,etc...etc...ca e capabil de ori ce porcarie imposibila.In rest nimic nu-l scoate din rahat cu sau fara ajutorul "pretenilor"din SUA si UE.

Haladytu spunea...

Sper sa n-o iei drept insulta daca spun ca n-am citit tot articolul, si nici comentariile. Sa-ti spun de ce. Dupa ce dau enter la final, il citesc, citesc si comentariile, dar mai important este mesajul meu paradoxal. Da, paradoxal, mesajul meu spune sa facem si nu sa comentam, scriem. Sa facem nu pentru altii, pentru tara, ci pentru noi; indirect e si pentru tara. Un lucru facut e bun facut.
Atat si nimic mai mult! Nu se intelege ca oricat de genial ai scrie pe un blog, sau ai comenta pe alte bloguri, forumuri, activitatile astea (recreatve, de multe ori) nu schimba nimic.
Sclavi suntem, si vom fi si mai sclavi, depinde doar cum ne mai traim ce-a mai ramas din viata.
Nu ma mai uit la TV si nu pierd nimic, ci castig timp liber, care oricum e liber daca nu-l pierdem in fata ecranelor. E drept, incercam sa scapam de timpul liber, am fost programati asa. Ce poate face sclavul decat sa se uite seara la tv (fie cu tub bombat, fie plasma, fie led)? Sclavii difera intre ei ca dotari, confort, standard de viata-doar atat.

ANONIMUS spunea...

Si cea mai buna rezolvare care supara puterea este sa-ti bagi capul in nisip si sa uiti ca esti finta umana ci "bizon".Multumesc de idee.
Cred ca cei mai fericiti sunt cretinii care spun :Nu va uitati la TV.....si o sa observati ca e totul OK.Vorba nevestii prinsa de sot cu amantul in pat.Ionele tu crezi ce vezi sau ce-ti spun eu?!Halal sa va fie.Pentru aceasta inteligenta idee ,cat va platesc?!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...