duminică, 25 martie 2012

băsescu s-a sucit: potera se amână!



Vă amintiţi(că bilanţul SRI a fost vineri) tonul marţial al Pulimii sale, cu care care ne promitea să-l caute şi-n gaură de şarpe pe Boldea, şi să-l aducă acasă, el fiind cel care va conduce potera. Ei bine, azi, după ce ne-a plictisit cu banalităţi despre nucleară, băsescu ne spune că de ce să-şi mai bage şi alţii coada în afacerile noastre, de ce să-i mai plictisim cu cereri de extrădare şi cu alte de-ale birocraţiei, nu mai bine aşteptăm noi să vină el, deputatul, cuminţel acasă, de bună voie şi nesilit de nimeni?

"Nu avem nici un interes să se producă o reţinere a domnului Boldea pentru că este în interesul nostru ca un cetăţean român, care a plecat legal, să fie protejat de riscurile arestării de către alte state, pus în detenţie şi să înceapă lungul proces de trimitere de acte pentru ca un judecător, mai devreme sau mai târziu, în funcţie de cum funcţionează justiţia, să îl extrădeze. Obiectivul nostru este ca domnul Boldea să vină prin intermediul autorităţilor române pentru a preveni o detenţie pe teritoriul unui stat străin"

Care va să zică interviurile alea ale lui Boldea şi-au făcut efectul. De aici, logic, un şir de întrebări: "Ce fac golanii ăştia? Îşi trimit mesaje prin intermediul televiziunilor? Cu ce l-a "îmblânzit" Boldea pe "şerif"?" 

Acum, să aşteptăm, să vedem dacă negocierile îşi fac efectul, Boldea obţine nişte garanţii(deşi de la băsescu nu se poate aştepta să-şi ţină cuvântul doar dacă are ceva zguduitor drept pavăză), şi se întoarce singur acasă. Dar nu ştiu de ce mi se pare că ni se vor lungi urechile de atât aşteptat! 

PS: o fi obţinut deja garanţiile? Văd că Boldea e foarte vorbăreţ, semn că mai are unităţi pe carteală! Şi multe de spus despre şerpăria portocalie!

Un comentariu:

Karakas spunea...

Cum se tine o turma de oi intarcata? Cu dulaul. Ei bine, dulaul occidental a latrat incontinuu la Romania, din '89 incoace, la oile corupte din turma romaneasca, creind impresia ca Romania e patria coruptiei, si ca romanii au trademark la hotie. Si fraierii de romani chiar cred asta, se imbujoreaza rusinati de rusinea unor conationali, si de multe ori isi ascund nationalitatea. Nu, acuzele repetate de coruptie sunt parte a unui plan, un instrument politic de influentare a politicii unei tari, inclusiv a justitiei, asa cum dl. Nastase stie foarte bine.

Va ma aduceti aminte ce ne mai puneau la colt ambasadorul UK, al Olandei, si dl Guest mai demult? Ce ne mai infiera Madam Nicholson in Parlamentul Europena? Eu nu uit.

Perfidie si ipocrizie mai mare decit al albionului mai rar. Marea Britanie a fost cutremurata de un scandal de proportii de coruptie gigant, cu bani seriosi ce se impingeau ca barosanii sa aiba acces la primul ministru britanic:

"Mr Cruddas was secretly filmed saying that a donation of £250,000 gave "premier league" access to party leaders, including private dinners with Mr Cameron and Chancellor George Osborne, and with any feedback on policy shared with Downing Street staff...."

http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-17507447

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...