joi, 19 ianuarie 2012

Zât, Cotoi! Pupă-ne în cur!



Cotoi bate câmpii despre dialogul amplificat. Discursul lui este o culme a ipocriziei! Şi vorbeşte de parcă din cauza Opoziţiei nu a fost posibil dialogul. Să-ţi amintesc eu, jigodie împuţită, câte legi aţi trecut prin angajarea răspunderii? Cum ne-aţi umilit pe toţi? Cum aţi creat avortonul politic UNPR, cum v-aţi asigurat, prin şantaj şi prin corupţie, o majoritate ilegitimă şi toxică pentru România, ca să puteţi voi jefui în voie banul public? 

Nu voi aţi sfidat Constituţia, legile şi bunul simţ, nu voi aţi transformat Guvernul şi Parlamentul într-o anexă a Cotrocenilor, aţi confiscat suveranitatea poporului şi v-aţi bătut joc de democraţie? Mai aveţi tupeul să cereţi dialog, după ce i-aţi umilit pe toţi? Du-te dracului de imbecil! Şi pupă-ne în cur pe toţi! 

PS: viermii au să vă mănânce!

2 comentarii:

Karakas spunea...

Se tot vorbeste in Romania ca USL=PDL, ca toti sunt o apa si-un pamint. Nu cred. Dar cred ca e justitificata discutia despre necesitatea aparitiei de forte politice noi, cu o agenda care sa raspunda provocarilor globale. Nu ma refer la partide gen UNPR, care nu inspira incredere. Ma refer la un posibil partid mai la stinga PSD, cu care PSD s-ar putea alia in viitor. Acest partid il vad cu o platforma anti-corporatista, moderat nationalista, pro-familii, si pro- segmentele defavorizate, care sa promoveze investitii publice in sectoare publice, sa incurajeze firmele mici si mijlocii autohtone, si care sa taxeze accentuat corporatiile cu profituri foarte mari, daca acestea nu sunt reinvestite sa creeze locuri de munca.

ANONIMUS spunea...

Nu cred ca mai este posibil ca un partid de nisa sa apara si sa se sustina.Ori ce partid nou este facut special pentru a ajuta puterea.Si chiar asa cine poate sa-si sustina cerintele ?Un tratament a la Nurenburg ar fi necesar,dar nici Rahova nu e rau ,ca sa fim umanitari.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...