sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Mai bine cu băsescu!



E ţara asta plină de proşti! Dar proşti făcuţi grămadă! Nu vă lăsaţi înşelaţi de succesul lor "comercial", de vizibilitatea publică, de felul în care vorbesc. Flăcăii nu înţeleg nimic din ceea ce se petrece în jurul lor, nu au "organ" pentru a percepe corect realitatea, şi oferă soluţii de tipul "ca nuca în perete!"

Aud că Bogdan Naumovici, ăla negru de respiră greu, şi alţi vreo trei-patru năuci ca el, au găsit soluţia pentru România: îşi fac un soi de Tea Party labertarian, care, bomboană pe colivă, este şi monarhist! Au şi o deviză: "Jos statul! Nu vă atingeţi de banii bogaţilor!" 

Cât de cretini pot fi, de vreme ce nu înţeleg că ăia din Piaţă, şi toţi cei care protestează pe străzile oraşelor româneşti nu cer mai puţin, ci mai mult stat?! O tot ţin ca gaia-maţu' cu "succesul" Georgiei dementului ăla care-şi mesteca, acum vreo câţiva ani cravata, şi care în loc de locuinţe construieşte secţii de poliţie futuriste. Aia e o ţară vai mama ei, în care o mână de profitori o duce bine, restul s-au retras în munţi şi trăiesc ca în Evul Mediu, că n-au bani de civilizaţia labertariană! 

Dacă ăştia care cred că o ţară trebuie condusă ca o corporaţie reprezintă viitorul politicii, am belit-o definitiv! Mai bine cu băsescu! 

PS: n-o fi niciun conflict de interese între reclama deşănţată făcută RMGC de Naumovici şi înaltele standarde morale declamate de el atât de artistic şi la Ciutacu în emisiune?

5 comentarii:

cineva spunea...

Nu e nici o viziune. E doar o strategie a puterii de a discredita oamenii din Piata Universitatii, deoarece nu le-a functionat nici diversiunea cu ultrasii. Am zis-o si pe blogul lui Victor.

ANONIMUS spunea...

Pai Basescu exact asta vrea.Vad ca vreo cateva partide in "spe" sunt pe teava.Si pe Badea l-au speriat,tipii, desi facea cruci dese si-si scuipa in san(SIC!)Populatia asta este batuta-n cap.Ori nu vrea partide:"Anarhia conduce Romania" sau le trebuie cate un partid per capita.Ce soarta ne-a dat pronia.?!

Anonim spunea...

http://haznaua.wordpress.com/2012/01/20/impreuna-2012-cu-cei-mai-guralivi-marketeeri/

ANONIMUS spunea...

Dle Constantin,am avut o "iluuminare"gen Zamfir,
&Fortuna sa fiu iertat.Am realizat ca atacul poporului este gresit in totalitate.Cum Basescu foloseste mijloace ilicite si perverse ,rezultatele sunt la fel de perveste si se indreapta unde ,marlanul, nu are permisiunea constitutiei.In afara de Basescu in principal trebuie atacata si puterea care n-are legitimitate rezultata din alegeri.Aranjamentele care au adus prin santaj ,tradare,furt dupa dorinta presedintelui,o majoritate mincinoasa si neconforma dorintelor poporului in parlament.Poporul trebuie sa atace parlamentul mincinos pana se vor face alegeri libere.Acolo este "cuiul lui Pepelea"acolo trebuie lovit si acolo il va distruge si pe "incrucisatorul Natiei".Nu stiu de ce, parlamentul a fost uitat pentruca Boc este o
cantitate neimportanta,dar din punct de vedere a legii si constitutiei singurul este responsabil legamente.V-a rog incercati sa lamuriti poporul de acest aspect.Cu stima."A"

SIA spunea...

pai ,si eu spuneam ,serios ,mai bine cu base!pt ca am crezut puternic ,nu neaparat ca era cel mai bun ,dar ca putea ajunge!asa cum simteam ca iliescu nu era bun !
in timp ,am avut ocazia sa particip la campanie ,pt geoana .si era gata sa imi schimb convingerile .dar ,pana sa se termine campania ,am ramas fara obiectul '''sustinerii'',pt ca ..asa am primit ''directive''si ''indicatii''.
deci ,,jocurile sunt facute ,indiferent ca eu mai vreau cu base ,sau ca la un moment dat,pana sa se dea in piata cu antonescu ,vroiam cu ponta!
....

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...