marți, 19 aprilie 2011

Igaş, idiotule!



Aventuri în ţara lui Pulea Vodă: azi l-am scos din spital pe tatăl meu. Trebuie să mai treacă un timp, cam vreo două săptămâni, până să se intervină chirurgical. Chem o ambulanţă privată, mă enervez cu obişnuita birocraţie românească, din simplul motiv că avem o legislaţie de căcat, şi ca urmare TOATĂ lumea are dreptate, deci găsim o cale de mijloc, vorbesc cu medicul şi cu asistentele, ne urăm reciproc cele obişnuite de sărbători, şi, când s-o luăm din loc, pică buleftrica pe uliţa Victoriei!


Ei bine, ce faci cu un om, într-un cărucior cu rotile, pe care trebuie să-l urci opt etaje?  Întâi îi întrebi de sănătate pe Dorelii de la Reţele Electrice, care dau târcoale blocului. Niciunul dintre cei vreo douăzeci de oameni furioşi din faţa blocului n-a înţeles ceva din mormăielile celor doi, care s-au făcut repede nevăzuţi.

În disperare de cauză, sun la 112. Explic care este oful meu, ei mă trec pe centrala ISU, şi, minune! Peste vreo şase minute apare un echipaj de la Pompieri. Care echipaj îl urcă pe taică-meu la casa lui.

Igaş, idiotule! Ai pus ochii pe unul dintre puţinele servicii publice care îşi face datoria şi care îşi merită banii! Lasă-l dracului în pace! Dă piloşii afară, nu pe ăia de la ISU!

Aşadar, prieteni, dacă mai staţi pe gânduri către cine să îndreptaţi cei 2%, vă spun eu unde: la ISU. Sunt bani investiţi cum trebuie! Şi un şut în curul lui Igaş ar fi o investiţie la fel de bună. Aferim!

2 comentarii:

Anonim spunea...

In loc sa dea afara din politistii burtosi si spgari dau afara tot de la ISU/Pompieri. Desi cei de la ISU deja au mari probleme cu personalul.
Cu personalul direct implicat in interventii, pentru ca pilele de la birouri stau bine-mersi. Bineinteles ca vor fi dati afara tot cei fara pile si care pun osul la treaba. Au ajuns sa aiba in dotare masini moderne dar pentru care n-au oameni... Si ar mai fi multe de spus...

Anonim spunea...

http://www.dcnews.ro/2011/04/restructurarea-mai-continua-din-1-mai-incep-evaluarile-in-teritoriu-afirma-ministrul-iga%C8%99/

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...