duminică, 3 februarie 2013

Sictir, golane!

 
 
băsescu a ajuns un soi de diriginte al nației, care împarte felicitări elevilor buni și urecheli elevilor răi, care scade nota la purtare celor care sunt prinși că nu cad în limbă de admirație în fața inspectorilor de la Bruxelles. Discursul lui de azi este o mizerie, o probă de slugărnicie și un atentat la adresa interesului național. Această jigodie ar accepta orice din partea revizorilor de la Bruxelles, dacă asta înseamnă că poate să-și facă în continuare micile lui jocuri cretine de putere. Ce contează că ăia fut în cur cu sârmă ghimpată o națiune, câtă vreme mai poate fute el pe unul sau pe altul de la București? 
 
Am o singură nedimerire: cum se poate identifica un potențial infractor de la conducerea unei televiziuni? Dacă are buze moi și calde, e de bine, dacă respectivul îl mușcă de cur, e viitor client de cremenal? Securistul tot securist rămâne...

8 comentarii:

Karakas spunea...

Se spune in Raportul Comisiei UE:

“…The Commission would also like to draw attention to the role of the media. There have been numerous examples of the media exercising pressure on the judiciary, as well as particular doubts whether the National Audiovisual Council is proving an effective watchdog. The situation suggests the need for a review of existing rules, to ensure that freedom of the press is accompanied by a proper protection of institutions and of individuals’ fundamental rights as well as to provide for effective redress…”

http://ec.europa.eu/cvm/docs/com_2013_47_en.pdf

Mie pasajul asta mi se pare absurd si ingrijorator, atunci cind vorbesti de libertatea presei in statul de drept. Oriunde in lumea asta, presa private face presiuni, inclusiv atacind Guvernul, politicieni, parlament, si procese. Presa e libera sa atace pe cine vrea ea. De aia e presa libera. Daca “revedem regulile existente” despre media, asa cum vrea Comisia UE, atunci putem sa vorbim de limitarea dreptului la libera exprimare. Si ce sa revedem, nu ne spune Comisia cum sa facem protectia aia a institutiilor si a drepturilor fundamentale ale indivizilor? Cum trebuie pedepsit cineva care isi permite in presa sa atace institutiile ? Si cine sa stabileasca pedepsele cind o institutie e atacata in presa? Cum se defineste “atacul”?


Sigur, pentru Basescu asta cade cum nu se poate mai bine politic, pe el suparindu-l un anumit magnat de presa, care l-a criticat constant prin canalele sale. Cu declaratiile de azi a descalificat si mai mult idea de democratie si libertate a presei. Normal ca ii place biciuletzul Comisiei UE, care I-l da in mina sa il foloseasca pe cine nu-I place lui. Halal democratie europeana!

ANONIMUS spunea...

Cand auzi un asemenea ipocrit care ajunge presedintele tarii cu un dosar penal in curs,care este "inghetat"de vajnica justitie nationala,si cand acest scelerat patibular nu face altceva decat sa puna ca sefi ai DNA, Procuratura Generala ,RCCJ-ul ,CCR,CSM-ul etc... doar fideli care sa-i albeasca dosarele, sperand in van ca scapa de pedeapsa penala,si se apuca sa vestejeasca prin procuratura fidela, inamicii politici, facandu-le dosare penale la comanda si oprindu-i din cariera.Ca multime de persoane dupa ani de zile de sicane in final se vadeste ca erau nevinovati nu conteaza pentru niste javre care au sa plateasca pentru asta.MCV este un raport facut de catre colegii din PPE si la idea patibularei procuroare comunista Macavei &co tutelata de inteligenta doamna Reding si comunistul maoist Barroso Ca acesti idioti habar nu au de situatia adevarata a justitiei romanesti care ocroteste si ajuta coruptii din PDL si a puterii care au condus tara 8 ani si nu gasesc sa acuze doar cei din opozitie care nu putea sa ajunga la bani.Si un cretin poate observa ce se intampla in tara.Dar nu conteaza cand acesti nazisti din PPE isi urmaresc doar interesele si-l pastreaza pe scelerat,guvernator din partea UE, desi nu scapa de puscarie decat daca intervine vreun deces norocos care sa-l scape de urmari.Nu-si pune intrebarea cand ataca mass-media care nu este leala sceleratului dece televiziunile atacate nu au datorii si au castigurile curate,fata de cele pe care-l lauda pe scelerat si care au surse banesti dubioase? Ziarul lor si TV-urile, nu ar putea rezista din surse cinstite cu asemenea retiguri si ziare vindute.Idiotul s-a apucat sa incerce populatia sa convinga ca doar el si patibularii din UE au dreptate si sa nu se apuce ca toata lumea sa faca plangeri impotriva vinovatilor care au facut asemenea raport MCV de tot cacatul.Daca Dl Ponta nu da dovada ca este un politician onest si curajos si nu face plangeri la inventiile dnei Macavei si a pegrei PDL.sa fie sigur ca o sa aiba repercusiuni grave,deoarece populatia nu a votat ca sa-l ocroteasca pe scelerat, ca sa aiba liniste.Pentruca liniste nu o sa aiba, in schimb o sa plateasca pentru lipsa de demnitate si curaj.Daca inca odata la intalnirea cu Barroso nu va face decat pe "yes-menul" ,doar dracu' o sa-l voteze vreodata.

Radu Humor spunea...

Am înţeles, zic eu foarte bine, ceva care demonstrează fără dubii de ce a fost impus traian băsescu de oculta iudeo-masonică, prin fraude strigătoare la cer în diferite înalte funcţii culminând cu cea de preşedinte !
Pentru că individul este de o lipsă de caracter înspăimântătoare, dar şi de o viclenie diabolică, cei de afară au înţeles că unul căruia “gura nu-i mai tace” şi dezvăluie fără frică toate matrapazlâcurile prin care se jefuia România de către americani, germani, francezi, israelieni, ş.a. felul în care făcea el cunoscute diferite practici ( unul venea să-şi ia tainul, altul încheia un contract de două milioane la nici un milion şi restul era împărţit frăţeste, între hoţii din ţară şi între cei de-afară şi multe altele mrgreen: ) s-au gândit că un asemenea individ, extrem de şantajabil prin trecutul său este o adevărată mină de aur pentru ei !
Şi atunci şi l-au făcut complice !
Ce a făcut băsescu odată instalat în fruntea bucatelor întrece orice imaginaţie, oricât de sănătoasă sau bolnavă ar fi ea !
Numai că asta se cheamă vânzare de ţară, înaltă trădare, ca să ne oprim doar la cele mai grave dintre acţiunile lui !
Crede cineva că un alt preşedinte ar fi acceptat s-o “comită” în halul ăsta, dacă n-ar avea spatele asigurat ?!
Acum când nemernicii străini încep să se demaşte, instinctul lor de conservare fiind complet anihilat de puterea pe care simt că au obţinut-o plantând peste tot oameni de paie, care execută orbeşte ordinele lor criminale ( cel puţin pentru economia şi nivelul de trai al popoarelor respective ), toate aceste, de-acum evidenţe, devin cât se poate de clare !
Crin Antonescu este cel care ar putea rezista acelor cântece de sirenă cu condiţia să se “lege” de popor, adevăratul “catarg” care l-ar putea ţine departe de practici asemănătoare !
De aici şi ura cu care este atacat de nemernicii ăştia şi dacă marea masă a nemulţumiţilor vor înţelege să-l apere prin prezenţă şi voturi când va fi cazul, va fi spre binele şi al nostru, nu numai al lui !
P.S.
Oprirea emisiunilor de la Antena 3 ar fi cu siguranţă sfârşitul lui băsescu şi alor lui !!

pacos spunea...

Pentru ca nu ne-am facut lectiile cum trebuie, pentru ca unii dintre noi si-au cam bagat picioarele in ea de "lectura suplimentara" iar altii, desi au citit, n-au facut-o cu atentie, dand cu totul alta interpretare celor scrise, "dom' profesor" a tinut o lectie deschisa (nu mergea altfel, fiindu-i frica tare de fisc, sa nu zica aia ca are venituri nedeclarate din meditatii). In care ne-a explicat cum trebuie citita si mai ales inteleasa "opera" Comisiei. Si a subliniat faptul ca varianta lui e cea corecta, oficiala, ca doar el e "dom' profesor".
"Dom' profesor", acest stalp al societatii, acest reper moral, nu accepta alte variante, alte interpretari. Si d'aia a tinut el sa iasa si sa ne explice ce si cum.

Cu acest reper mortal (scuzati, am vrut sa scriu moral da' asa a iesit..) a semnat Ponta & comp. acel pact de "neagresiune". Si nu precupetesc niciun efort pentru a-l respecta. "Dom profesor" sugereaza ca trimiterea unei scrisori, semnata de toti "factorii de putere", catre liderii europeni si avand ca obiect accederea in Schengen ar fi utila, Ponta & comp. anunta la Bruxelles ca intentioneaza sa trimita aceasta scrisoare. Mai poate spune cineva ca nu exista coabitare? si inca ce coabitare....

Barroso are o problema cu ceea ce el numeste "campanii de presa". Ponta vine si spune ca va examina problema si ca va reglementa statutul presei. Nu se mai pune problema "da' de ce?" ci doar "cat de sus". Sau cel putin asa pare.

Karakas spunea...

Ma bucur ca dl. Barroso ma citeste..sau ma rog, ca informatia despre critica adusa Raportului MCV in ce priveste libertatea presei a fost receptionat la cel mai inalt nivel al Comisiei UE.

Totusi, problema nu a fost transata decit aparent. In urma discutiei cu dl Ponta, dl Barroso afirma ca nu este intentia Comisiei de a nu respecta libertatea presei, dar ca situatia descrisa (critica magistratilor "orchestrata" de un grup media) trebuie " "corectată" de către autorităţile de la Bucureşti."

Cumva pare ca dl Barroso calca in virfurile degetelor printre geamuri sparte. Ce inseamna ca "autoritatile sa corecteze" situatia? Ce pot face autoritatile romane, in afara de a crea noi legi sau a le amenda pe cele existente in ce priveste presa? De ce nu ne invata dl Barroso si Eminentele din Comisie, cum se "corecteaza" asemenea situatii in tari cu traditi democrata? Ca doar in alte chestiuni nu ezita sa ne dea indicatii...

http://www.mediafax.ro/politic/barroso-aparam-presa-libera-dar-nu-putem-sa-nu-tinem-cont-de-presiuni-media-asupra-magistratilor-10541495

Edeir spunea...

Departe de mine gandul de a fi fan al acestui personaj politic, insa rolul unui lider, printre altele, este sa premieze cand faci ceva bun si sa te urecheze cand faci o rautate... asa e de cand ii lumea.

AristotelCostel spunea...

@Edeir

7,4 milioane i-au spus ca-i liderul bortei curului lui, singurul cur de grija caruia isi bate joc de o tara intreaga.

ddanilov spunea...

Plutonul de executie.Nu e o solutie pasionala ci una rationala.Acest individ merita streangul pentru tot ce a facut.O natiune care tolereaza asa ceva,merita sa fie considerata o natiune fara demnitate si ca atare o natiune care merita sa fie pusa pe treapta cea mai de jos.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...