duminică, 9 decembrie 2012

E vremea unei lovituri de stat!

 
 
În mare, știm cine sunt învingătorii, cine învinșii. Știm și de ce a ieșit cum a ieșit acest meci electoral. Acum urmează să se pronunțe Pulimea Sa. Care dă semne că are chef de scandal. Eu, unul, m-am săturat. Poate că a venit vremea unei adevărate lovituri de stat, care să-l trimită dracului la coșul de gunoi al istoriei pe nebun. Nu mai putem trăi încă doi ani cu băsescu la Cotroceni. Nu sunt singurul care crede că după înfrângerea catastrofală a ARD, băsescu trebuie să demisioneze. Nu o va face. De asta cred că e vremea unei măsuri decisive, care să-l scoată din ecuația politică. Mările și oceanele lumii, precum și crâșmele și bordelurile din porturi îi duc dorul. Te du, deci!
 
Despre altele, mâine! Dar te râcâie ideea că un nebun îți strică bucuria... 

2 comentarii:

Ando spunea...

Trebuie ca USL-ul să foloseasca toate căile legale ca, măcar in primă fază, să-l neutralizeze pe Băsescu, până când găseşte şi soluţia debarcării sale definitive.
Pe de altă parte, sper ca-în tradiţionalul spirit românesc-aliaţii lui Băsescu să-i întoarcă spatele...la urma urmei, guvernul are toate argumentele (mă gândesc la resursele bugetare, de exemplu) în mînă !

Karakas spunea...

Victoria a fost zdrobitoare. Romanii nu il mai vor pe Basescu. Sper sa demisioneze. Si apoi poate sa plece pe mare oriunde. Nu va fi regretat decit de oamenii lui.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...