luni, 21 martie 2011

Statistici de comă



boc în vizită oficială


Statistici de comă: în 2010 premierul României, ţară europeană(da, nu vă miraţi!), membră a Uniunii Europene(ce palme-şi dau ăia de la Bruxelles că ne-au primit!) a vizitat  3(trei!) ţări, dintre care doar 1(una!) este membră a UE: SUA(de fapt, acolo s-a dus la sediul ONU, deci nu se pune!), Moldova şi Bulgaria. Şi ne mirăm că România nu are prieteni, nu are aliaţi, şi ne fut toţi pe unde ne prind? 


PS: de ce nu mă mir că boc citează ceva ce N-A SPUS un laureat al premiului Nobel pentru economie? Doar o are drept consilier pe vaca de Vass!   

Un comentariu:

Fluieratorul spunea...

Cica a citat din Ziarul Financiar, ca pe la noi asa se aduna competenta si se motiveaza deciziile, citind la gazeta... Bine ca nu s-a inspirat din Cancan sau din Libertatea, ca cine stie ce se pomenea vorbind...

Poate era o traducere proasta... Speaking of which (traducerea facuta de nevasta ambasadorului Ungariei, aia cu drepturile divine)si sarind de la una la alta (si direct la Avram Iancu): m-am tavalit pe jos azi aflind ca Blejnar l-a detasat pe Csiki Barna la Abrud... Sa mai spuna cineva ca institutiile din Romanica n-au simtul umorului. He he!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...