miercuri, 16 martie 2011

boc, du-te şi te împuşcă!



boc, lingăul dracului! Du-te şi te împuşcă! Javră! Imbecil! Moluscă! Ai ajuns să spui tu că e greşeală de traducere ce-a spus Orban? Mai ai tupeul să vii în faţa oamenilor? Aşa de jos a ajuns ţara asta? Nu mai avem demnitate? Ăştia trebuie alungaţi cu pietre! Nu mai putem spune nimic la adresa Budapestei? Trebuie să înghiţim orice de la un fascist dement?


UPDATE: cine vrea să mi se alăture, propun campania : "Nicio guvernare cu UDMR!" Nu mai putem ţine o ţară prizoniera mofturilor unei nebuloase cu pretenţii de organizaţie "culturală", agent al altui stat, pentru că politicienii români sunt nişte căcăcioşi, care nu ştiu decât de interesul lor pecuniar.
Nu sunt naţionalist, naţionalismul este o ciumă. Sunt un patriot român, şi îmi pasă de ţara asta. Punct!  

7 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Confuzie mare: nu inghitim noi nimic de la fascistul de Viktor Orban, ca ala e liber sa spuna ce vrea la el acasa sau oriunde altundeva, ca n-o face pe banii nostri si nici n-are vreo datorie fata de Romania.

Noi luam cit nu putem duce de la aia care ne conduc, si care pun interesele partidului lor (la PDL ma gindesc, ca n-am nimic cu USMR-ul la faza asta) mai presus de interesele tarii. Astia o fac pe banii si asteptarile noastre.

Si mai am si cu cluburile traficante de influenta de la parlamentul coanei Europe, pe care le slugaresc nefericitii astia de la noi, pe spinarea noastra. De fapt, ma deranjeaza aia de la care am avut naivitatea sa am asteptari.

Politicienii romani nu sint deloc moluste sau cacaciosi, sint niste abili si targetati oportunisti, in stare de orice, inclusiv poker pe vieti de oameni cu propriul popor. Sint niste oportunisti inculti, suficienti si amorali, niste oameni recenti dezbarati de dilema sau indoilala de sine, care ar omori fara sa clipeasca daca asta le-ar servi scopul.

parerea mea.

Karakas spunea...

Eu sunt de acord. Nu cred ca UDMR ajuta Romania, ci o dezbina de mult timp, lucrind impotriva intereseului romanesc, pe fata. Cred ca e o tradare ce face PDL atunci cind isi vind sufletul doar ca sa ramina la putere, in pat cu UDMR, tradind interesele romanesti.

Anonim spunea...

Ai dreptate conasule!
Piticul este o ciuma, naparca, idiot...

Anonim spunea...

he he boc e de cacat dar antonel si dumbo sunt ok ? cum se mai inghesuiau toti la congresul udmr sa o suga fara batista de la domnu morco belo

Anonim spunea...

Avem egzact ce meritam .Unii ,declarati nebuni si anti-democrati de asa-zisii 'telec tuali , tipa de v'o 20 de ani ca udulmereu nu e constitutional un partid politic si ,drept concluziune ,n-are ce cata la alegeri !De orisice fel >locale ,parlamentare ,prezidentiale ,europene !
Acum vin toti dobitocii care s-au folosit de alianta cu bozgorii in trecut ,tipand ca din gurita de sarpalau :Iete-i frate pa anti-romani ! Foarte corect .Intrebarea ce se pune logic :Bai ,cretinilor ,dar voi de ce n-ati taiat raul de la radacina ?? Aiii ?Cu Coposu-n frunte ,cu Iliescu ,Vacaroiu ,Ratiu ,cu ..Campeanu ,cu Milus ,si sa rezolvati CORECT situatia hunilor ??? C-ati avut tara pe mana .Si Procuratura si Curtea Constitutionala si absolut toate parghiile !

Ati ajuns acum ,cu totii ,la vorbele lu' Vadim-Tudor ,ala hulit si injurat si taxat drept extremist si anti-europeano-democraticos !

Deci ati luat o muie cat China de mare -vb. aici de p.s.d.&p.n.l.&p.n.t-c.d.&a.p.r.&p.e. >deci o groaza de "politicieni" romani de carton si-au umplut guritele de ...UMORILE bozgoresti ,baleind haotic pe meandrele concretului !Totul inspre sustinerea la Putere si bani neneaca pe spatele prostilor !Binele si interesul national fiind concepte pe care nu le percep sau ,mai rau ,le amaneteaza la zarafii istoriei !

Rusine "tutulor" romanilor politicieni pe care s-a CACAT Viktor Orban !De la tribuna ro maneasca ,din Romania !

P.S. mai ca-mi vine sa-l votez pe Vadimut la prezidentiale .O realizare tot o prevad >never-ever udulmereu in guvernul tarii !!!!

vgeorgicas spunea...

Particip fara nici o retinere la campania de mai sus.
Am doar retineri legate de rezultat.

Karakas spunea...

Dupa ce i-au incalecat pe romani cu un nou Cod al Muncii, in viziune boc-CIE, cu total dispret fata de sindicate, opinie publica si opozitie politica, romanilor li se pregateste o noua lege de “alinare a sclaviei”, Legea Asistentei Sociale, care contine prevederi ce depasesc pina si viziunile cele mai de dreapta in vigoare azi in alte tari.

“Refuzul unui loc de muncă, a participării la cursuri de formare, de calificare, de recalificare sau alte măsuri active prevăzute de lege poate conduce la diminuarea cuantumului beneficiului social sau la încetarea acestuia şi interdicţia de acordare a unui nou beneficiu social pe o perioadă stabilită de lege.”

Adica, esti somer si vrei si tu un loc de munca cit de cit decent, la nivelul experientei tale profesionale. Si, primind ajutor de somaj, vine statul lui Boc si-ti da un job de metalurgist, desi tu esti ginecolog, sau iti cere sa te recalifici sondor, desi tu ai diploma de medic. Sau, in varianta ca ti ofera de la oficiul de munca un job mai prost platit, in aceiasi meserie, esti obligat sa-l iei, altfel te penalizeaza legea. Pai asta nu e legare de glia locurilor de munca, nu e o forma de impunere (sigur nu esti sclav, dar tot pe-acolo)? Adica, dupa ce te-au flexibilizat pina te-au dat afara dupa noul Cod al Muncii, oftezi cu un plamin si cu celalalt iei oxigen in piept ca nu esti sclav si astepti oportunitati mai bune, dar cum nu sunt din cauza aceluiasi Cod al Muncii, vine statul lui Boc si-ti da o scatoalca: ba, la munca, trintore, aici plantezi copacii, altfel, te interzicem la ajutor social.

http://www.mediafax.ro/social/cine-refuza-un-loc-de-munca-sau-cursuri-de-calificare-poate-pierde-ajutoarele-sociale-8070882/

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...