vineri, 4 octombrie 2013

USL a murit! Pute! Îngropați-o!

 
 
PNL nu știe cum să iasă de la guvernare. Intervenția de azi a lui Crin Antonescu este o mizerie, și un exemplu de ipocrizie, care îți întoarce stomacul pe dos.
 
USL și-a pierdut rațiunea de a fi. Asta e! Dar Antonescu își face socoteli greșite. Dacă vrea să ajungă președinte(ferește-ne, Doamne!), condiția primordială este SUCCESUL GUVERNĂRII, adică o viață ceva mai bună pentru toți românii. Iar o guvernare de cât de cât succes nu se poate face când unii trag hăis, și alții cea. Liberalii fac ce făceau democrații lui băsescu în CDR: opoziție, la guvernare fiind. Chestia asta, statul cu curul în două luntre este atât de românească! Și atât de scârbos de imorală!
 
Foarte bine! Dacă nu le mai place cu PSD, să construiască PNL altă majoritate. Să se lupte pe bune cu băsescu, nu de la microfon! Dar să nu invoce după asta scârba de politică și nerecunoștința românilor!
 
M-am săturat de toate aerele ăstora ca de mere acre! Iar liberalii, în frunte cu Antonescu, merită o lecție. Cu cât mai dură, cu atât mai bine!

6 comentarii:

Scrie opinia ta spunea...

Pai deja le'a dat Ponta si cu Basescu o lectie cu Sistemu' Ticalosit(aka Koabitarea) de nu mai puteau duce.

Ipocrizie imi pare ca dupa ce ai fost ales de 60% dintre votanti(pt promisiunea Dreptate pana la capat!) sa mergi la Basescu sa semnezi pacte despre impartirea Sistemului Ticalosit: adika nu anchetam dintre slugoii basisti si nici dintre cei pesedisti, restu' sunt corupti. Asta mi se pare ipocrizie.

S'o arzi cu independenta energetica a Romaniei (o minciuna) intorcandu'te la 180 de grade cu cianurile si gazele de sist(aka: tain pt licurici). Asta e ipocrizie.

Sa faci frumos la Bruxellesu' popular invocand Independenta Justitiei, dar numind toate slugile agreate de Basea in procuratura. Asta e ipocrizie.

Anonim spunea...

Sincer,eu cred ca o mizerie e ceea ce Ponta si PSD e-au facut-o liberalilor de la parlamentare incoace.
1.L-au pus pe Ghita sa-l atace,prin intermediul televiziunii sale,pe Crin intr-un mod atat de josnic incat i-ar face si pe cei de la B1 sa roseasca.
2.Au golit de continut toate ministerele pe care le aveau liberalii.
3.Au incercat,prin intermediul procurorilor lui Basescu sa aresteze cat mai multi lideri PNL din teritoriu si sa scoata cat mai multi ministri liberali din guvern.
4.Semnarea pactului de coabitare cu Base,etc,etc,etc.
Cam acesta e adevaratul PSD;Un partid care a tradat interesele romanilor si care a batut palma cu mafia.

Cristi

Anonim spunea...

nu sunt nevinovati in aceasta "coalite". Antonescu face si el pe "parsivelul"... Si daca unul are un nou "consilier", celalat are un nelipsit socru mare care nu-si tine gura mai mult decat trebuie! Sunt sfatuiti rau amandoi si asta nu e o noutate. Eu tot sper sa nu faca prostii mai mari.

Emigrant spunea...

Mai carnat tiganesc umflat, stai ma linistit ca nu vi se strica blatu.
Somnorila e la fel de prieten cu basescu ca si maimuta voastra cu ochelari.
Haules baules distrusule.

Anonim spunea...

Cred, ca Ponta,ca sa mai aiba liniste cu nebunul, a facut acest pact.Base a atras cu functii si bani prea multi indivizi, care au fost contra lui.Deci a foat un compromis, nu mare, dar necesar.

Anonim spunea...

romania este o colonie si ai scris asta. deci ce astapti?! oricine va fi la putere va fi doar o sluga. astazi este la fel peste tot. guvernele locale sint zero barat.
usl ppl ccd vdr prm si orice altceva sint doar niste combinatii de litere care nu spun nimic. problema este ca romanii nu se mai satura sa fie fraieriti si chiar cred in tot felul de legende si prostii dovedite ca atare.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...