marți, 31 ianuarie 2012

Scurte


  • Pulimea Voastră, dacă Merkozy v-a spus că locurile de muncă se creează cu Delaraţia aia de aseară, pe care n-aţi semnat-o, dar aţi aprobat-o, să ştiţi că au profitat de inocenţa voastră! Ce oameni răi, dom'le!
  • Laszlo Tokes e în plină erecţie creştină: îl fute grija de "rasa albă" din Europa, şi delirează despre "creşterea exponenţială a proporţiei celor care aparţin religiei islamice". Acum, ţinând cont de palmaresul Celui de Sus în relaţia cu ne-creştinii, s-ar putea ca lui Tokes să i se fi arătat de o nouă Cruciadă, de data asta în Europa. N-am aflat încă dacă la Parlamentul European, al cărui vice-preşedinte este, faptele sale de vitejie vor fi apreciate. Până atunci poate îi dă o amendă ungurul care e şef la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Nu-l discrimina, coane Asztalos, pe principii etnice! Arde-l la buzunar! Şi nu uita: vă face concurenţă neloială! 
  • Nişte băieţi şi fete de la Greenpeace au pătruns în biroul ministrului mediului şi s-au legat cu lanţuri de calorifer. Ministrul Borbely era intrigat de faptul că i-au refuzat trataţia cu apă minerală şi cafea. Normal c-au refuzat, le era frică să nu ruginească lanţurile şi lacătele! 
  • Madam Culcer nu se dă dusă de la şefia Departamentului Ştiri al Televiviunii Publice. Pentru a doua oară, azi, Consiliul de Administraţie a votat destituirea ei. Dar madam e bine înfiptă în scaun, şi nu se se va întâmpla nimic. Şi de data asta pula lui băsescu a funcţionat ca o baghetă magică! Diseară pomenita pulă va avea parte de un tratament special din partea cucoanei recunoscătoare. băsescu delirează deja de vreo trei sferturi de oră, ca să ne spună nimic! Noul Geniu din Carpaţi e la fel de gol precum cel vechi, care îşi doarme somnul cel de veci în Ghencea Militar. Dar cu talentul doamnei general, totul este posibil. Până şi propunerea lui băsescu la Nobelul pentru economie!
  • La Antena 3, ecran împărţit: băsescu, într-un colţ, e pe mute, şi Ponta, Antonescu, Dan Constantin cuvântă în  PE, la Realitatea, la fel, doar că cei trei sunt pe mute, şi cuvântează băsescu. La TVR e film! Şi-au băgat picioarele în ea de politică! Bine că nu maneleşte!
  • Părerea mea: ăia de la Spitalul 9 ar face bine să ţină o ambulanţă pe lângă Trei Coceni. Nu de alta, dar nu mult a lipsit ca Pulimea Sa sa facă o criză de isterie. Paranoia e oricum clară!

3 comentarii:

Karakas spunea...

@off topic, despre alegerile din diaspora, de data asta cea franceza, in alegerile din Franta. Canada si-a declarat opozitia ca Franta sa considere Canada ca o circumscriptie electorala a sa:

"Last fall, the [Canadian]Foreign Affairs department sent around Circular Note No. XDC-1264 to heads of diplomatic missions in Canada, about Canada's laws regarding foreign elections.
"The department continues to encourage foreign states to allow citizens residing permanently or temporarily in Canada to exercise their right to vote in their country of origin's elections or referenda, namely via absentee ballot," the circular states.
"It must be emphasized that, as a matter of policy, the Government of Canada will continue to refuse requests by foreign states to include Canada in their respective extraterritorial electoral constituencies. Also, the department will not allow foreign governments to conduct election campaigns in Canada or establish foreign political parties and movements in Canada."

Moreover, last week, Foreign Affairs "summoned" the French ambassador, Philippe Zeller, for an official dressing down.
"No authorization has been given to France to permit it to include Canada in an extraterritorial electoral district," Joseph Lavoie, spokesperson for Foreign Affairs Minister John Baird, told the Post.


Aviz amatorilor de incins spiritele romanilor din Canada la alegerile din Romania.

http://ca.news.yahoo.com/blogs/canada-politics/canada-france-dispute-over-french-elections-canada-215350090.html

Valentin Berceanu spunea...

Macar stim unde stam cu sursele de informatie. Este a doua oara cind Antena 3 trateaza corect basinile prezidentiale. Baselu' a vrut iar sa schimbe agenda, dar nu i-a iesit, pentru ca jumate din televiziuni nu au mai pus botul la manipulare. Pe TVR, era ceata, evident.

Anonim spunea...

Mă bucur că nea Borbely a luat-o în sfârşit puţin în barbă-ly. Chestie pe care o merita din plin, având în vedere că este doar o altă caricatură tristă de ministru al mediului sub "domnia" căruia mediul e la fel de varză ca în atâţia alţi ani şi alte domnii. L-a oprit cumva pe conaţionalul său Attila "Drujba lui Dumnezeu" din masacrarea pădurilor? Cred că nu. A limpezit problema taxei auto? Ba bine că nu.
A luat poziţie în legătură cu Roşia Montană? DA!!! A oferit cofi, wotăr şi tii! Fără rezultat. Şi cînd îmi amintesc că singura realizare notabilă a acestui ministru este inventarea lui Moş Eco Zurliu', "se sparie gândul..."
http://www.evz.ro/typo3temp/pics/mosul_eco_zurliu_0774c30f76.jpg

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...