joi, 19 ianuarie 2012

Igaş, idiotule, demisia!


UPDATE: Hop! Se trezi şi Unchiul Sam! Le arată deştul lui băsescu şi guvernului! Ce-au păţit? Li se pare că s-a depăşit limita? Cam târziu! Dacă îl arătau când trebuia, acum nu mai vorbeam despre violenţe!

Violenţă bestială a unor jandarmi în Piaţa Universităţii. Scene greu de suportat, inclusiv cu un infirm abuzat de jandarmi. Este momentul ca toţi imbecilii din Ministerul condus de cretinul de Igaş să plece, iar cei vinovaţi de tortură, pentru că sunt adevărate acte de tortură, să fie deferiţi justiţiei. Nimic nu justifică bestialitatea răspunsului jandarmilor. Nici măcar provocările ultraşilor. Este violenţă de dragul violenţei.


Să ne înţelegem bine: aceşti indivizi au dreptul legitim de a folosi forţa. Asta implică o responsabilitate imensă, dincolo de responsabilitatea cetăţeanului obişnuit. Au dovedit că sunt doar nişte brute fără creier, care lovesc doar pentru că le place să-i vadă pe cei din faţa lor suferind. Ei bine, asta este inacceptabil într-o democraţie. Cineva trebuie să dea socoteală. Primul este Igaş, care trebuie să ne lase. Acum! Fără nicio întârziere! Demisia!

Cineva trebuie să pună capăt acestui dezmăţ violent al jandarmilor. Este ruşinos ce se întâmplă. Una este să păstrezi ordinea, alta este să-ţi facă plăcere să baţi.

5 comentarii:

Anonim spunea...

prefer de mii de ori sa platesc unuia un ajutor social nejustificat, decat sa ii platesc pe astia, care bat ca golanii. ce diferenta e intre jandarmii nostri si baietii de cartier? ce le da dreptul sa faca ce fac? si de ce nu am eu, cetatean, dreptul sa platesc o pensie sau o alocatie si nici un minut in plus salariul astora

ciprian teodorescu spunea...

jandarmii sunt cei mai mari golani.
si cei mai violenti.si cei mai ingusti la minte

Valentin Berceanu spunea...

Salut,

Mi se pare ca exagerati un pic. Ieri seara, jandarmii chiar s-au comportat cit se poate de civilizat. Cel putin cei din strada. Am vazut si eu "la cald" imaginile de la Antena 3 atit cu individul care nu vroia sa se urce in duba, cit si cu infirmul de care spuneti dumneavoastra. Primul era clar, dar clar, ca nu era atit de afectat pe cit se dadea, in conditiile in care 4 handralai nu l-au putut urca in duba (probabil daca nu erau camerele acolo, il pacificau rapid si rezolvau problema) iar lovitura aceea infama de picior pe care a luat-o este a mia parte din ce putea pati. Cit despre invalidul abuzat, omul s-a dat singur jos din scaun si s-a tirit in mijlocul bulevardului in conditiile in care dadusera drumul la trafic si masinile incercau sa il evite. Care a fost abuzul? Ca l-au luat pe sus din strada, cel mai probabil salvindu-i viata si scapind de la cosmaruri pe cel care avea sa dea peste el? Omul nu a fost arestat, nu a fost nici macar busculat. L-au luat, l-au pus pe trotuar si au stat in jurul lui ca sa nu se mai tirasca inapoi in drum. Intr-un final l-au pus inapoi in scaun, si pun pariu ca il vedem si in seara asta la Universitate. Mai degraba de condamnat a fost leapsa pe care au jucat-o cu reporterita Antenei 3 atunci cind aceasta incerca sa ajunga linga camioanele in care ii incarcau pe protestatari. Iar cu adevarat jigodioasa este propaganda facuta de conducerea jandarmeriei... Fazele alea cu 5-7 mii de oameni, asa zisele incaierari intre manifestanti cind au ajuns USL-istii in piata. Astea ar trebui sa ne dea de gindit. Noi toti, nu facem altceva decit sa turnam gaz pe foc atunci cind ne luam de jandarmii din strada. Doamne fereste sa se puna aia pe batut ca la carte pentru ca multi, foarte multi oameni nevinovati ar pati-o extrem de rau.

Fluieratorul spunea...

Ei, asta s-a dezvoltat inultimii ani, forta de represiune urbana. Stiti si dvs. ca baietii astia se antreneaza in aceleasi sali cu interlopii de calibru greu. Au vazut prea multe filme cu cafteala de dragul caftelii, si de cind si-au tras si costumatie pe masura, Batman e mic copil: EI salveaza omenirea. De-aia fac ce levine sa faca, pentru ca pot, vor, li s-a ordonat, si nu-i strabate nici o indoiala. Asta e masina de represiune a lui Basescu. Foarte eficienta, atita timp cit protestatarii sint putini. Daca ar fi multi, ca in '89, regimul asta n-ar avea nici o sansa.

ANONIMUS spunea...

Este clar ca asa zisi fani a-i echipelor de fotbal sunt pe "felie"cu jandarmii.Astia aveau un
baner enorm cu un scris iesit din comun de mare care scria-
USL+PD-L=Mafia,sau asa ceva.
Cine are echipa de fotbal si cine oare poate fi?BECALI
IZMANA
si posibil DDD si altii care vreau sa faca egalitate intre ce-i doi.
Nu cred ca toti cred asa ceva.Jandarmii sunt jalnici.De vina sunt comandantii lor in frunte cu "Geniul Branconajului"un oligofren cu atata scoala ca clasele de tren.Si IQ-ul 75.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...