joi, 16 decembrie 2010

Intelectualii pulii!




Mi-e greaţă de elitele intelectuale ale acestei ţări de căcat! Într-o ţară în care guvernarea, coruptă până în măduva oaselor, sărăceşte milioane de oameni, unde oameni mor pe stradă, pentru că acolo trăiesc şi dorm, unde un copil a degerat azi mergând pe jos patru kilometri până la şcoală prin viscol şi zăpadă, pentru ce protestează pulele de Liiceanu, Pleşu, Purcărete şi încă vreo câţiva ameţiţi? Pentru că tembelii de la CNA au somat TVR, în legătură cu emisiunea Eugeniei Vodă, unde idiotul de Cristoiu, care s-a zaharisit de tot, a zis despre Zelea-Codreanu că e "personaj romantic". Au sărit de fund în sus nişte unii, altminteri tăcuţi când e vorba de lucruri infinit mai grave, tot anti-semite, dacă e s-o spunea p'a dreaptă, şi de aici fandaxia. Evident, Liicheanu nu se putea abţine să nu-l muşte de cur pe Păunescu şi mort, ceea ce este de-a dreptul necrofilie necrofagie!   

Jegurile astea nu se simt obligate să protesteze şi pentru altceva? Dacă se vor oameni ai cetăţii şi directori de conştiinţe, nu ar trebui să se ocupe şi de alţii, nu doar de ăia din gaşca lor?  Viaţa şi dramele oamenilor obişnuiţi le put? Nu sunt de nasul lor? Sunt prea triviale? Solidaritatea lor e doar pentru ăia care-i pupă în cur pe ei şi le întreţin cultul personalităţii? Restul să se ducă dracului?  Bine, se va ţine minte şi asta!   

9 comentarii:

Valerius spunea...

”Evident, Liicheanu nu se putea abţine să nu-l muşte de cur pe Păunescu şi mort, ceea ce este de-a dreptul necrofilie!”

Eu cred că este necrofagie.

Anonim spunea...

Liicheanu are "bemweu" şi e foarte parfumat, deci e cocalar de cocalari.com, nu?... :P

Karakas spunea...

Trist dar adevarat, sau adevarat de trist..."Marile constiinte" dorm sau se fac ca nu vad mizeria care a adus-o acest sistem Romaniei. Bun, am criticat comunismul, dar ce facem cu victimele capitalismului? Chiar nimeni nu vede suferinta oamenilor saraci?

Ti se face sila...

Unknown spunea...

Nici nu ma mai intereseaza de ce protesteaza domnul Liiceanu.Ma intereseaza de ce idiotii de la Guvernul Boc au obligat primarii sa inchida scoli noi sau refacute din mediul rural si au obligat, mai ales, copiii romani sa mearga cel putin 2-3 km zilnic in alt sat, ca sa isi rezolve problema invatamantului obligatoriu. Idiotii, mai ales ala care e prim-ministru si vine de la tara, n-au avut nici un pic de remuscari atunci cand trimit copii de la 6 ani sa se faca navetisti! Era si in mintea mea aceeasi revolta! Am predat intr-un sat si am facut pe jos cate 7-9 km. zilnic pentru a ajunge la scoala aceea si imi era greu, dar copiilor care invata de la inceput ca a merge la scoala este o povara, nu un fapt extraordinar de bun?!

clerc spunea...

Constantin, somatia CNA (oricum, de rahat institutia, de cind a fost basescizata complet!) are un temei valid. Nu ma refer la cretinul de Cristoiu, un sfertodoct cu aere de guru mediatic si intelectual. O am in vedere pe lesinata de Voda, din TVR-ul culceresc. Vaca platinata inregistreaza 3 ceasuri pentru un montaj de o ora al emisiunii. Daca nu era de acord cu pledoaria pro asasinul mistic pe nume Codreanu, putea sa bage foarfeca, era dreptul ei, stipulat prin contract. Dar n-a facut, deci automat a consimtit la viziunea legionaroida a lui Jack. Somatia e legitima,
Cit ii priveste pe "intelectuali", ei sint de doua feluri: aia "greii", "batrinii", legionaroizi pina in fibra ontologica, crescuti cu fumurile paltinisene (Noica n-a fost ecologist!); si ametitii din noul val cinematografic bastinas, care, in afara de neo-neo-realismul lor jegos nu stiu altceva. Astia din urma nu au constiinta ideologica, dar s-au simtit solidari cu realizatorul platinat si lesinat.
Intre Paunescu si Codreanu, nici o legatura: al doilea era un asasin cu "arma in mina", vezi episodul de la Iasi, cu Manciu; primul, desi a mincat tone de rahat si a spalat pe creier mai multe generatii, era un personaj complex, mult mai crestin decit Codreanu prin binele individual facut unor mii de amariti ce i-au solicitat ajutorul, intr-o vreme cind nimeni nu raspundea de nimeni. Unul are in circa victime si asasinate colective, plus raderea indirecta a unei generatii de intelectuali orbiti, celalalt o opera stufoasa, dar partial recuperabila, deci valoroasa, si multa megalomanie.
In rest, ai 100% dreptate: pe tema chestiunilor grave si dureroase, "intelectualii" nu sufla o vorba. Pai de ce ar face-o, ei sint doar "Elita"...

Anonim spunea...

Din moment ce s-a hotărât că Bemweistul de la Humanitas e ameţit, fără conştiinţă ideologică, îngâmfat, parfumat şi în general o mare pulă după cum scrie şi în articol, îl propunem prin e-mail pentru cocalari.com, sau nu?...

Anonim spunea...

Emisiunea doamnei Eugenia Voda este una dintre putinele emisiuni pe care le mai urmaresc la TVR1.
Despre copilul acela caruia i-au degerat mainile si picioarele in drumul spre scoala ce pot sa mai spun?
Copilul acela de taran vrea sa invete carte. Este un elev bun spunea invatatoarea lui.
Cati copii de tarani vor renunta la scoala?
De foarte mult timp nu mai dau doi bani pe intelectualii enumerati de dumneavoastra.
Va multumesc pentru articol!
O zi buna!

Karakas spunea...

@ionelmuscalu, ma revolta ca s-au cheltuit atitia bani la guvern pentru Audiuri, Mercedesuri si atitea alte luxuri, nu s-au gasit bani sa cumpere un microbuz sa transporte elevnii in zina aceea rurala. Pe de alta parte, Boc spunea ieri ca orice roman isi ia iPad, asa ca si-a luat si el. Ce idiot! Sa nu-ti vina sa ii iei de par pe acesti nesimtiti puturosi? Nu am cuvinte, cita mizerie umana se gaseste in acesti indivizi care conduc azi Romania!

sandman spunea...

Liicheanu e un frustrat. La fel a procedat si cu Herta Muller. Stie ca viata si cariera lui se vor termina dupa Basescu.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...