luni, 7 decembrie 2009

Onor Comandantului Suprem!

Tovarăşa general SIE Rodica Culcer(asta e! o ştiu de pe vremea când trudea pe la "Ştefan Gheorghiu, traducătoare de engleză, şi metresă a unui nene sus-pus) a apărut brusc din neant, fix la Realitatea Tv, pentru a explica drăguţului de popor român ce şi cum cu rezultatele alegerilor. Luaţi de ascultaţi, cum ştie ea că totul va depinde de rezultatele votului din diaspora. Şi a depins!
Pentru că dacă e adevărat că între cei doi e acum o diferenţă de circa 60.000 de voturi, iar diaspora i-a dat vreo 120.000 de voturi, rezultă că în România, cu toate furăciunile, MIRCEA GEOANĂ A CÂŞTIGAT! Şeful de la SIE e fost liberal, nu? Întreb şi eu, nu dau cu parul! Ce ar mai fi de spus? Absolut nimic! Să-l stăpânim sănătoşi! E al nostru! Securist şi comunist de omenie! Iar boii ăia din străinătate care l-au făcut Preşedinte cred c-au votat Îngerul Exterminator, care o să scape ţara de comunişti şi securişti! Ţeapă! A câta?

Niciun comentariu:

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...