joi, 29 decembrie 2016

Fără DNA viața e pustiu!

  • Fără DNA viața e pustiu! Ce sărbătoare e aia fără cioporul de ciute politice ce fac coadă la intrarea în sediul pomenitei instituții a ”statului de drept”? Ce haz mai au emisiunile de ”știri”? Ce mai scriu ăia de la HoitNews și de la ”România Liberă”? Ce mai ”cercetează” ăia de la RISE Project? Câtă lume sărmană, care păpa o pâine de pe urma DNA...
  • Azi se lansează un nou joc pe telefonul mobil: ”Vânați-l pe Ghiță!” Este o încercare de relansare a vânătorii de Pokemoni, adaptată la realitățile carpato-danubiano-pontice. Gazdă a evenimentului va fi A3, cu Gâdea pe post de amfitrion. Succes! 
  • Eu tot nu înțeleg: care este idealul de premier, de Grindeanu a produs așa o mare decepție și printre ăi de formează ”poporul pesedist”, și printre ăia de-o ard ”de stânga”, și printre ăia ”dă dreapta”? Relax! Guvernarea e operă colectivă, și peste ea plutește duhul Lulutzei. Mustața lui Dragnea e și ea în peisaj, dar doar pentru culoare. 
  • Teleormanizarea Timișului a început! Ceea ce, până la urmă, e bine! Devenim, încet, încet, un stat unitar... 
  • Pentru EvZ, preluat de HoitNews, Merkel e socialistă. Da, sigur! Dacă n-ați aflat, cei mai capitaliști sălbatici au fost comuniștii.
  • Dacă nu lucrezi pentru SRI, sau nu ești acoperitul lor, e nașpa. Dacă lucrezi, e la fel de nașpa. Eu zic să dea CIA viza de securitate. De ce să se oprească la nivel de DNA/SRI/SIE? Premierul ce cusur are? Dar Președintele? 
  • Iar se ”reproduc” patronii români, plângând de se zguduie cămeașa pe ei, că din cauza PSD și a ajutoarelor sociale date de-an pulea, nu mai au ei sclavi pe moșie, sclavi care-și iau lumea în cap, după salarii mai bune. Bă, idioților! Nu cereți tăierea ajutoarelor sociale, cereți închiderea granițelor! 
  • Sindicalistul ”de bine” cu BMW X 5 se ține. Miron Costin și-a lui Cronică...
  • Drăguță Cucuvea, ia-ți plagiatul și te du! Cioloș, fie numele lui binecuvântat!, a luat Hotelul Triumf de la SRI și l-a dat SIE, adică l-a luat de la DNA și l-a dat Ministerului de Externe.
  • Cea mai mișto metodă pentru a compromite pe cineva, care nu convine SRI, și trebuie să ocupe o funcție publică, este să-l bagi în căcat, punând tunurile pe el, și acuzându-l că este ”acoperit” al SRI. 
  • Așa cum bănuiam, cel mai probabil Tu 154 al companiei oficiale Russia, care a decolat de la Soci către Latakia, și s-a prăbușit la câteva minute, a avut o problemă tehnică, mai precis o bracare diferențială a flapsului. Unul dintre flapsuri nu s-a retras. Tupolevul a tot avut probleme cu hidraulica. Când eram student un Tu 154 al Tarom a stat vreun an la hangar, făcând  ”clismă” săptămânal, pentru că sistemul hidraulic fusese contaminat cu pilitură de fier, din cauza cedării unor pompe hidraulice. Sistemul de comenzi de zbor era extrem de sofisticat-Tu 154 a fost primul avion civil din lume cu sistem fly by wire, coproducție sovieto-franceză, ce s-a implementat apoi pe Airbus-dar calitatea unor componente era vai, mama ei. Anii stagnării brejneviste se simțeau. Păcat...
  • Și o veste bună de la ruși. 
  • Bășina aia fascistă de la Cotroceni nu anunță azi decizia în legătură cu nominalizarea unui candidat pentru funcția de premier. 
  • Ciolannis trebuie să fie extrem de constipat, pentru că îi ia mai mult decât o zi pentru a se hotărî dacă este cazul să se cace, sau nu. Ca să desemneze un premier îi trebuie, vă dați seama, mai mult decât un an...
  • Sub carapacea lui Iohannis, sub coaja neamțului corect și cinstit, s-a copt un mic monstru de vanitate tîmpă. Iohannis n-a înțeles nici pînă acum că meseria de președinte îi e cu cinci numere mai mare. Și, ca orice ignorant, se sfătuiește doar cu sine însuși. Concluziile ni le livrează la televizor, strivite între două rînjete mecanizate. E un om care-și vopsește părul în cărămiziu și își petrece toate week-end-urile la Sibiu.”
  • Eu n-am înțeles: Ciolannis și-a angajat purtător de cuvânt, sau și-a tras amantă? Că de comunicat comunică Pulea Spătarul la Cotroceni. 
  • Un amănunt: Laurențiu Niculescu, etnic maghiar, a fost, până în ziua în care a fost numit consilier prezidențial de Iohannis, consilierul politic al ambasadei SUA, plătit de guvernul SUA! Evident, el nu este un risc de securitate. Doar este omul ocupantului, nu? Risc de securitate sunt boii care n-au votat cum ”trebuie”. Asta am vrut, asta avem! Nici nu mă mai interesează. Poporul ăsta a avut o obsesie: să fie condus de străini. Uite că e condus de străini. Și ne merge al dracului de bine! 
  • Bă, hotărâți-vă! Grindeanu seamănă cu Șoigu, sau cu Dodon? 
PS: asta va fi o singură postare, și va ține loc de FB, până îmi deblochează idioții contul. Care treceți pe aici, care vreți, care puteți, dați un link la postare, vă vedem ce și cum. Mulțumiri!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sa ne vedem cu bine, pe FB! Ileana Cornea

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...