miercuri, 14 decembrie 2016

Duios plutonul de execuție trecea...


Vine ca o surpriză: gașca USR este o operațiune de infiltrare a mediului politic, pusă la cale-cu sprijin din servicii-de cel puțin două grupuri de interese economice, cu componență amestecată, română și străină, care vor să se cupleze la conducta cu bani publici, pe de o parte, iar pe de altă parte să influențeze decizii politice, și să-și elimine concurența, inclusiv cu mâna DNA. Vă dați seama ce înseamnă să ai, ca grup de lobby, 10% dintr-un parlament, investind mai nimic...? Uau! Câți dintre liderii USR provin din mediul de afaceri, mai ales din multinaționale?
Că acum s-au încăierat, nu-i de mirare. Au lucrat cu ce au găsit, plus că au avut surpriza să se trezească în situația în care și alții s-au gândit la asta, au infiltrat gașca USR și i-au racolat pe unii din gașcă. Amintiți-vă doar de faptul că, la București, USB a fost interesat exclusiv de Sectorul 1, cu madam Armand vârf de lance. Nu trebuie să vă povestesc eu ce și cum cu respectivul sector, de ce atrage el precum căcatul muștele. Știe vreunul dintre voi alt ”voinic” usebist, excepție făcând cei doi iepurași, Plicușorul și Clotilda?
Vi se pare că, spre pildă, Vlad Alexandrescu-diplomat, fost ambasador-și Ghinea, nu ascund niște epoleți sub sacou? V-am tot spus ce vroia Alexandrescu, cât a fost ministru al Culturii. V-au povestit și alții încercările găștii de a pune mâna pe patrimoniul cultural, via Muzeele Naționale. Afacerea ”Cumințenia pământului” nu vă spune nici ea nimic?
Unde dracu a fost contra-spionajul românesc? Gașca asta putea spartă scurt. Ei bine, nu! Ea s-a bucurat de protecție, a fost promovată intens în presă, nu i-a întrebat nimeni pe useriști de unde le vin banii, de unde semnăturile de pe listele de susținere, și tot așa. Aș fi bucuros să aflu că, măcar acum, ticăloșii ăia din SRI le-au dat un șut în cur. Dar, nu! Pur și simplu băieților și fetițelor li s-a urcat la cap și s-au încăierat pe bani. Că principii n-au, deci n-aveau de la ce se lua.
Așa că însănătoșirea României nu poate începe decât cu o plimbare cu ”plutonul de execuție” prin servicii și prin DNA. După care mai vorbim și de ”primenirea” clasei politice.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...