miercuri, 27 februarie 2013

Fugiți de țara asta ca de dracu!

 
 
 
O Curte Constituțională cretină, mânuită de un politician dement, face din țânțar armăsar, dar nu vede că un mandat parlamentar poate înceta printr-o decizie administrativă, dincolo de Constituție și de lege. Halal! Ce șansă mai avem cu nebunii ăștia, care duc de râpă o țară?
 
Mor oameni de foame, la sărăcie suntem ca în Africa, economia e pe butuci, avem un morman de datorii, iar băsescu se bucură, la Viena fiind, că CCR le-a tras-o parlamentarilor, și le-a redus termenul de contestație de la 45 la 15 zile? Dumnezeule mare!
 
Care mai puteți, fugiți de țara asta ca de dracu! 
 
 

7 comentarii:

Karakas spunea...

Ar fi interesant de vazut motivarea CC. Ce ar fi neconstitutional, ce articole din Constitutie s-au incalcat marind un termen de la 15 la 45 zile?

Karakas spunea...

ok, inteleg, parlamentarii trebuie sa aibe aceleasi drepturi ca si orice alt cetatean. Dar Presedintele de ce nu trebuie sa aiba aceleasi drepturi? Sa se termine cu imunitatea functiei de Presedinte si sa poata fi arestat chiar daca este in functie, to cu 15 zile preaviz! Daca tot se vrea egalitate in drepturi, pai egalitate sa fie! Sa vedem unde duce egalitatea asta...

Matilda spunea...

Eu nu vreau să fug ! În acest pămînt mi-am îngropat părinţii, bunicii şi pe cei dinaintea lor.
Să fugă demisul, împreună cu toţi redistribuiţii lui !
Aici este ţara mea, a dumneavoastră şi a tuturor oamenilor corecţi, sărmani sau nu.

Anonim spunea...

Si totusi cred ca va plati pentru toate. Nimeni in istorie n-a scapat.

pacos spunea...

Ca CCR-ul joaca politic nu mai e demult o surpriza. Problema e ca stiind asta, usl-asii joaca ca si cum n-ar fi aflat. Adica prost.
Stiau si anul trecut la suspendare (pentru ca trebuie s-o spunem cinstit, marele machitor it's still alive and kicking din cauza prostiei unora dintre "marii" juristi ai uniunii) si o stiau si acum (ca nu s-a schimbat mai nimic intre timp). Insa, din nou, juristii majoritatii au ridicat mingea la fileul machitorului. Trebuie sa recunosc ca, macar din punctul asta de vedere, nu li se poate reprosa nimic, sunt mari "meseriasi".
De ce dracu era nevoie de 45 zile pentru o contestatie in instanta? nu se putea face imediat dupa instiintare, a doua zi? mai ales ca nu se prea omoara cu munca.

Cinstit, cum nu sunt semne ca le-ar fi venit mintea la cap, incepe sa-mi fie frica de cum va arata proiectul noii Constitutii.

Anonim spunea...

Era nevoie de un termen cat mai lung ca sa le dea timp parlamentarilor sa se fofileze. Eventual de prevederi care sa faca dificila anchetarea parlamentarilor. Vorba aia, avem o turma de parlamentari, un nr record de dosare pe cap de vita parlamentara, dar Basescu e al dracu. Este domne si bine face. Deja nu mai tine povestea cu Basescu vinovat pt tot, usl ul face un an de cand e la putere si rezultatele sunt lamentabile. Din respect pt inteligenta cititorilor, mai lasati-ne cu Basescu. Ce fac astia e minunat cumva?

Karakas spunea...

@Anonimul de la 28 februarie 2013, 22:49

Nu cred ca trebuie cineva lasat in pace: nici Basescu, nici actuala putere.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...