joi, 6 decembrie 2012

Doar o fotografie

 
 
Fotografia asta rezumă cel mai bine starea mizerabilă a Justiției române. Vă vine să credeți sau nu, de puțoiul ăsta, Danileț, dar și de tovarășul lui de pileală, depind viața profesională și cariera judecătorilor și procurorilor din sistem! Vă mai întrebați de ce lucrurile merg din rău în mai rău? Și ce urmează? Păi, finanțele Justiției vor fi administrate de ciumeții ăia de la ÎCCJ, care n-au fost în stare, timp de cinci luni, să scrie motivarea unei sentința. Dar Coduri moderne, deși adoptate, sunt ca și când nu ar fi, și nu se știe când vor intra în vigoare, băsescu tropăie prin parchete, iar sentințele se dau doar pe interpretarea unor ascultări ciuntite. Suntem în cea mai bună dintre lumi, cârcotașilor!  

Un comentariu:

http://iconoclastdebunker.wordpress.com/ spunea...

Dacă un funcţionar public obişnuit ar avea activităţile publicistice online ale acestui tânăr, ar fi cu siguranţa sancţionat, dacă nu chiar concediat, pe baza Codului de conduită. Băiatul ăsta, ca şi madam Moţoc, nu şi-au înţeles statutul, el nu lucrează pentru CSM ci CSM lucrează pentru el să-l facă vedetă (cum făceau şi Bodu la ANAF sau diverşi procurori). Oare Dănileţ este cumva purtătorul de cuvânt al CSM? Că discută în voie pe blog probleme de serviciu, fără a se da în lături nici de la dispute politice. Cine să creadă în obiectivitatea justiţiei când oamenii ăştia fac politică la vedere, pe blog?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...