sâmbătă, 8 decembrie 2012

Da, mâine votez!

 
 
Da, mâine votez! Oricât de rău îmi este, am să fac pe dracu în patru și am să mă târăsc până la secția de votare! Acum, sincer, nu sunt un erou al conștiinței civice. Nu, cred doar că niște japițe merită o lecție. Mă mai duc pentru că am promis votul meu unui om care chiar are tangențe cu gândirea de stânga. Să mă ierte Tăriceanu: el oricum intră, cu sau fără votul meu. Dar flăcăul pe care îl votez , Lucian Sârbu, are o minte extrem de bine mobilată, principii, și cred că nu e un vot irosit, ci o investiție în viitor. La deputați, deși nu-mi place nici să mă bați Orban, voi vota USL. Oricum, fotografia exprimă clar ce simt: să i-o tragem lui băsescu! Îmi cunoașteți opinia: aceste alegeri sunt despre băsescu. Dacă jigodiile alea lașe de la PDL nu vor să dea socoteală în fața cetățenilor, și s-au ascuns în căcatul numit ARD, atunci să-l ARDem pe băsescu, pentru că el a fost premier, nu boc sau Alifie. Simplu, nu?

8 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Am investigat putin colhozul de intelectuali... 22, contributors, in linie dreapta, voxpulica si cred ca am inteles ce construiesc securistii cu de-al de pulica aligica, fumurescu, neamtu etc.
Intrucat suntem in plina campanie antiplagiat m-ar interesa daca s-au mai facut "demersuri" in privinta "intelectualilor".
P.S. fake...fake...fake... stefan gheorghistii astia umflati au puțulici foarte mici și blegi...

radu spunea...

Cu voi, intelectualii, nu e nimic de facut. Toti sunteti basisti, chiar si cei care va dati antibasisti, liberali de stanga.
Chiar nu realizezi ca votandu-l pe Sarbu, un baiat cu zero barat sanse, irosesti un vot pt. USL si faci jocul basistilor? Chiar nu intelegi va votul uninominal e o cacealma basista? Trebuie sa votam liste de partide, adica politici, oamenii sunt secundari aicea. Pot sa fie pe liste si varcolaci, brute, broaste sau sobolani, daca-s pe listele USL tb. votat cu ei, altfel, basexu isi va rade-n barba si ne va incaleca!

bulgaria spunea...

cu siguranta maine dam fuga la vot.. si cu siguranta stim cu toti ce nu vom vota .

cazare spunea...

tot cacatul asta cu ARD-ul imi pare penibillllll ... sunt de aceeasi parere cu tine ..sa il ARD-em pe bASESCU :D nu merita scris cu B mare

Karakas spunea...

Implicarea Presedintelui tarii in campania electorala, si pozitia sa fatisa anti-USL este un act anti-democratic si neconstitutional. Probabil o face din disperare, pentru ca mesajul sau electoral este unul absolut idiot: daca votezi USL inseamna ca votezi impotriva apartenentei Romaniei la UE si a parteneriatului cu SUA.

"De 7 luni avem la putere lideri politici care atacă permanent UE şi liderii Uniunii. De şapte luni avem lideri politici care atacă permanent parteneriatul cu SUA şi Departamentul de Stat al SUA. Ziua de mâine este decisivă. Românii ne vor arăta dacă rămânem în zona gri, acolo unde politicienii aflaţi la putere susţin că trebuie să fim mai aproape de Rusia şi China, sau ne continuăm drumul consolidat spre Bruxelles şi spre parteneriatul cu America. Acesta este votul pe care îl veţi da mâine", afirmă Băsescu"

O mare diversiune pentru prosti. Care lider politic a afirmat ca trebuie sa fim "mai aproape de Rusia si China"? Si la urma urmei, de ce nu am avea relatii bune si cu aceste state? Apartenenta la UE si relatia cu SUA exclude cooperarea cu China sau Rusia? Pai americanii sunt foarte buni parteneri cu China, si au relatii mult mai complexe cu Rusia decit Romania, inclusiv economice. Sa vada dl Basescu care sunt schimburile comerciale ale SUA cu Rusia si pe urma sa vedem ce mai cotcodaceste...

Romanii ar trebui sa inlocuiasca tocmai lideri politici ca Basescu, care inca gindesc in termenii Razboiului Rece. Drumul Romaniei in Uniunea Europeana si relatia cu SUA va continua bine merci si daca nu va mai fi el Cocos Sef.

http://www.mediafax.ro/politic/basescu-romanii-ne-vor-arata-daca-ramanem-in-zona-gri-sau-daca-vom-continua-drumul-spre-bruxelles-10378806

Profunt Anti-bashina spunea...

HAI LA VOT CU BUCURIE
AZI SCAPAM DE TIRANIE
HAI SA TABACIM TIRANUL
CA SA-NCEPEM BINE ANUL!

GATA FRATI CU TIRANIA
GATA CU BETIVANIA
BE BASHINA-L CIURUIM
SI BINE O SA TRAIM

HAIDETI FRATILOR LA VOT
JOS TIRANUL, JOS DE TOT
AZI E ZIUA JUCEDATII
ZIUA SFANTA-A LIBERTATII

MAINE-L PUNEM IN CATUSE
LA JILAVA, LA CAPUSE
BASHINIKA MORI DE FRICA
PROSTOVAN CU PWTZA MICA!

clerc spunea...

Constatin, are dreptate Radu, si nu e vorba aici despre Lucica Sarbu, baiat bun, superdestept si de bun simt, intre altele si amic de-al meu, si fost coleg de scoala cu mine... Problema e ca risipim voturi pe insi merituosi dar lipsiti de orice sansa matematica, in vreme ca basistii fanatici (scuze pentru pleonasm) merg in turma si voteaza pavlovian!
Despre asta e vorba...

radu spunea...

@Clerc, merci, Clercule, asa e. Venceremos! Astept acum sa vina Moni Makowey si Danny Premolar sa-l dea pe Doamne-Doamne pe mana DNA, pt. ca a adus vremea rea pe caPULAredeului si vor sa ne bage in URSS again!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...