joi, 2 noiembrie 2017

Mizeria continuă!


Mizeria blocărilor și ștergerii de conturi continuă. Contul Stan Constantin a fost distrus, pur și simplu. Contul Constantin Gheorghe este blocat timp de o lună. Nu se știe de ce, în acest caz. Au zis că identitatea este OK, dar de deblocat, canci! Nu pot crea niciun alt cont. Foarte bine! Caut să-mi fac cont pe VK. Nu-mi place să fiu luat de prost. Aici nu mai este vorba despre ”standardele comunității”. Este cenzură motivată ideologic. Cenzură de cea mai joasă speță, care nu are nimic în comun cu pomenitele standarde. Mă voi interesa în ce mod poate a fi adusă mizeria asta în fața Curții Constituționale. 

Eu am fost adeptul principiului conform căruia fiecare cetățean să se poată adresa direct Curții, fără să apelezi întâi la Avocatul Poporului. Oricum CCR are un aparat de lucru, care să filtreze cererile. Măcar pe un număr de principii din Constituție să poți face asta. Mă rog. Până la urmă găsesc eu o cale. Dar nu mă las călcat în picioare. Că și în comunism aveam Constituție, și ți se râdea în nas când o invocai. Cred că nu mai putem face călătoria asta periculoasă în timp.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Distribui! Ileana Cornea

Blegoo spunea...

Te-o fi reclamat un binevoitor.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...