marți, 20 martie 2012

Criminalul pedofil Victor Ponta, sau Cotrocenii în acţiune



Înţeleg, din diverse "scrieri" apărute pe Internet, ce i se pregăteşte lui Victor Ponta: o acuzaţie de pedofilie, şi una de crimă! Veţi zice că sunt nebun! Nici vorbă. Nimic nu este întâmplător la traian băsescu. Insinuările lui, cum că Ponta are ceva pe conştiinţă, motiv pentru care nu a acceptat postul de premier, este semnalul unei campanii de denigrare, dusă cu ajutorul serviciilor atât de dragi lui băsescu. 

De acum înainte au să curgă astfel de articole, fie pe bloguri, fie în ziarele portocalii. Încă se testează piaţa, se măsoară reacţiile, se calibrează manipularea. Este clar că deja băsescu a luat personal disputa politică, şi îi vrea pielea lui Ponta cu orice preţ. Nu se va da în lături de la nimic. Cum nu s-a dat în lături de la nimic în cazul lui Năstase. Pe cei care nu-i poate cumpăra sau şantaja, băsescu îi distruge. El altceva nu ştie. Asta este viziunea lui despre lume şi despre viaţă. Viziunea unui animal de pradă: ucide, sau vei fi ucis. De la acest om nu ai ce aştepta. Şi, probabil, va primi fix ceea ce a "oferit" el celorlalţi. Sincer, n-am să-i plâng de milă. Şi cu cât îl văd la pământ mai repede, şi călcat în picioare fără milă, cu atât mai bine. Pentru toată lumea.

9 comentarii:

acuvio spunea...

Mda, pe alt plan, dl Traian Băsescu ne afumă cu “ajustarea mandatului prin proprie voinţă” :)

Anonim spunea...

Sila, asta e tot ce imi provoaca. Mai bine nu mai citesc...

Ken spunea...

Zilele sunt numarate pana la alegeri, iar panica in tabara adversa este invers proportionala. Asa ca se mobilizeaza, scot absolut totul la bataie. Pentru ei e acum ori niciodata. Daca nu reusesc sa faramiteze Opozitia si sa mai atraga cumva niste voturi exista pericolul pt ei de slaba reprezentare in Parlament, iar in guvern, ce sa mai vorbim. Si atunci, adio mama la modificarea Constitutiei & legislatiei dupa voia lor (al drac voia asta inspirata de tot felul de nichipercea neo-coni ori libertarieni si TeaParty-isti de peste oceane si mari ca alde A-lu'-Gica(sic!) si Volo, "samuraiu-carciumar" -- Marius Delaepicentru(nick online, of course), M. Neamtu, Lazaroiu, Mirel Axinte (alias bleen) & tot restul plutonului de executie. Apropo, pe unde mai bantuie azi zabaucul de Avaramescu, stiti voi?

Asta e ce vor, in linii mari, apud bleen-oragicu' din ianuarie a.c.(nu pun link ca stiti voi cum ii gasiti):

"Există o foarte bună soluţie pentru demisia lui Băsescu. Schimbarea Constituţiei. A şi propus-o. O nouă Constituţie, aşa cum a decis poporul la referendum, parlament unicameral, 300 de parlamentari, eventual reorganizarea administrativ-teritorială şi renunţarea la judeţele lui Ceauşescu din ’68, limita de deficit de 0,5%, un nou sistem constituţional, curat semiprezidenţial sau curat parlamentar, alegeri prezidenţiale în acelaşi timp cu cele parlamentare (dacă se optează pentru sistem semiprezidenţial – dacă nu, viitorul preşedinte va fi ales de Parlament şi va avea rol decorativ, adică va da decoraţii, mai pe româneşte) şi Băsescu renunţă la 2 ani de mandat. Nimic mai uşor."

Inca o precizare. Bashitu a spus adevarul cand a zis ca el promoveaza tinerii, deci, are in vedere, viitorul basist al natiei. Nu e bascalie. Face tot ceea ce face nu doar fiindca asta e placerea lui maniacala.
Un lucru pe care poate il stiu ori iau in considerare mai putini, el chiar este mare familist, indiferent daca a avut escapade ori nu, tine la fetele si clanul sau cum nu va imaginati. Dupa plecare va continua sa traga itele si mai cu spor pentru a asigura o "dinastie" -- de un fel ori altul -- membrilor tribului sau -- fetele si aripa tanara a PDL de al carei sprijin energic, fanatic si invizibil intrucatva s-a bucurat mai mult decat de la batranii pdl-ei. Uitati-va la zisele "gherile digitale" care circula pe net si apar ca paduchii sa comenteze ori de cate ori iese cate un articol "vatamator".
Avand in vedere portretul psihologic al individului, omul n-are constrangeri morale de niciun fel si este foarte razbunator. Nu uita si nu iarta niciodata, nimic, pana in panzele albe. Si nici nu are liniste pana nu-si implineste razbunarile. Si, d'aia zic io, mare atentie la Ponta & in general, la USL ca e in colimator. Pe Antonescu nu da vreo ceapa degerata, dar la Ponta vede oarece stofa, si acum ca a fost si invitat la Inalta Poarta spre a fi "vetted"(cercetat cu amanuntul) daca merita sa fie uns, pe el are boala grea bashescu.

Ken spunea...

In privinta tinerilor, am vazut un articolas acu cateva zile care invita la o sesiune de recrutare tinerii universitari brasoveni din anii terminali cu rezultate bune la carte dar si atletici, si care isi doresc o "cariera deosebita" cu SRI. Baciu' Ungurean nu pierde vremea. Nu's de ce, dar mie-mi pare ca zilele astea este ceva cu Brasovu' ista. Ceva se coace acolo … zisei io din off … Mi-au mancat capu' teoriile conspirationiste … ;~)

Sincer, eu nu imi pun cine stie ce sperante in Opozitie odata ajunsa la putere. Intai fiindca constrangerile externe in climatul actual virat catre extemism (FMI, UE, pactul fiscal & comp., angajamentele NATO) nu ii vor permite. Doi,constrangerile interne de tot felul, saracia si lipsa de orizont/sperante a populatiei, shicanele si ranchiuna politicienilor si "afaceristilor" loco, care nu vor cooperare ci doar mulgere ori distrugere.
Si, in final, desi nu in cele din urma, am vazut si eu lista celor cu care Ponta s-a intalnit in State. Pt mine, o mare deceptie. Da, am inteles, lista i-ar fi fost data de ambasadorul G. Oricum, singurul progresist, si ala moderat, pe cate imi amintesc, a fost Howard Dean. Restul, diversi neo-coni (Republicani ori unu-doi Democrati) si lobby-istii unor corporatii rau-famate.

Evident, si eu la fel cu marea majoritate, vreau sa plece base & PDL de la carma. Sa se mai curete puterea de plaga. Dar, in opinia mea, pentru a urni tara intr-o directie pozitiva si a putea face ca-de-cat ceva in circumstantele date, mentionate anterior, Ponta si Opozitia au nevoie sa se inconjoare de oameni competenti la guvernare si prin ambasade, ONU, ong-uri etc., sa fie capabili sa navigheze in ape infestate, si spre binele romanilor, nu doar al unei elite. Cu unu-doi oameni bine-intentionati la carma, nu se face primavara. Ai nevoie de o echipa, o retea loiala pe care sa te poti bizui. Asta i-a si tinut pe portocalii la putere in pofida jegomaniei.
Si, in fine, daca tot suntem o cvasi-colonie, macar sa fim isteti, sa tintim sa fim una "reggia", nu una de mana a 7-a unde se deverseaza si experimenteaza doar toate nenorocirile. Eu cred ca romanii au mai multe de oferit decat trupe si baze militare, armament ieftin, intrigi securiste internationale, resurse de secatuit, terenuri de infestat cu otravuri si culturi modificate genetic marca Monsanto ... Gresesc?

Vasile spunea...

Şi adică ce ai vrea matale să facă Băsescu? Să stea cu mîinile în sîn, aşteptînd ca noii stăpîni ai României să îl trimită la gunoi?
Încetarea protestelor din ianuarie nu este decît un armistiţiu.
Ruşii îi vor capul iar el trebuie să le dovedească că este indispensabil.
Le-o va dovedi distrugînd USL-ul şi în special pe Ponta.
Băiatul o merită cu prisosinţă, prea e prost.
Nu spunea el la A3 că SRI şi SIE sunt cele mai tari servicii şi trebuie să rămînă aşa cum sunt?

Ken spunea...

@Vasile
Nea Vasile, ce vrei mata sa zici aici:
"Ruşii îi vor capul iar el trebuie să le dovedească că este indispensabil.
Le-o va dovedi distrugînd USL-ul şi în special pe Ponta."
Nu vreau sa ghicesc speculand pe marginea textului matale.

Cred ca nimeni nu se mai indoieste de capacitatile masinariei pdl de diversiune si intoxicare. Diferenta este insa ca, spre deosebire de 2004 or 2009, lumea a ajuns cu cutitul la os, este al dracului de treaza, arsa si ingretosata de ei. Plus, unii dezerteaza corabia pdl-ista in deriva dupa bunul obicei liber-schimbist rumanesc.
Iar sustinerea lor dinafara, e cam subtirica spre zero ...

Stii vorba veche cu "cine sapa groapa altuia ... etcaetera..." Acolo se va incheia una din cele mai mlastinoase etape din istoria Ro, etapa "Orange Agents". There, I said it!

Amazonul spunea...

Cred ca este foarte corecta observatia privind „logica distrugerii” dupa care actioneaza Traian Basescu. Sa nu uitam ca in cazul lui Crin Antonescu s-a lansat mizerie despre colaborarea sa cu Securitatea. Acum, aceleasi tehnici sunt folosite si impotriva lui Victor Ponta

Vasile spunea...

@ken: Pune-ţi mintea la contribuţie.
Întrebare ajutătoare: există proteste spontane în România?

Fluieratorul spunea...

Basescu ia totul la modul personal, nu e destul e educat si n-are destul bun simt ca sa nu faca asta. E la nivelul oricarui sprijinitor de masa la circiuma. Asa vorbeste, asa actioneaza, deci asa gindeste. Se vede bine si in fotografie ca nu-i cu toti boii acasa. I-a scos la pascut...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...