joi, 1 martie 2012

Cineva s-a crezut mai deştept decât e



Politica externă românească este de tot căcatul. Scuze pentru "de tot". MAE nu a reuşit, nici măcar acum, să înţeleagă pe ce lume trăieşte. Bă băieţi! Nu mai e nici Războiul Rece, şi nici băsescu nu e ceauşescu(era să zic, din păcate!) Trăim după alte reguli, şi avem alte instrumente ale politicii externe. Chestia aia cu curu' în mai multe luntrii nu mai ţine!

Am văzut tot felul de exaltaţi prin presă, care slăveau pumnul în masa UE dat de România, în legătură cu Serbia. Da, şi ce mama dracului am obţinut cu asta? Am supărat pe toată lumea, am luat castane de la nemţi şi suedezi(e un dobitoc care îi acuză pe cei doi miniştri de externe de tot felul de rele, ca de exemplu, în cazul neamţului, că e homosexual, şi ca atare nu poate da lecţii pulimii autohtone, care nu cunoaşte decât o gaură!), am semnat cu Serbia un act de tot rahatul, care nu obligă pe nimeni la nimic, şi ne-am luat-o grav de la destinatarul pumnului, pe motiv de Schengen, mă refer la Olanda. 

Vezi Doamne, noi îi şantajam pe olandezi cu Serbia, ca să obţinem de la ei OK pentru aderare. Uite ce OK am primit de la premierul olandez Mark Rutte, dupa discuţiile avute azi cu preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz: "Suntem impotriva aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen. Vrem garantii absolute ca sunt aplicate criteriile Schengen in cele doua state. Avem nevoie de rapoarte pozitive in cadrul MCV, care sa confirme aceasta si ca cele doua tari fac tot ceea ce este necesar (...). Exista progres, dar nu suficient".

 Cum nimeni nu ştie ce înseamnă "garanţii absolute", o să aderăm la pulivară, după bătutul ăsta cu pumnul în masă! Slavă Iubitului Conducător, Mare Reformator şi Machitor!  Apropo: ce repede ţi s-a blegit! Politica pumnului în masă, altminteri tu, viril, nevoie mare!

3 comentarii:

Bujold spunea...

Cand am spus ca cei de pe theophile au devenit fascisti....

ANONIMUS spunea...

Era de asteptat din partea unui beotian care habar nu are pe ce lume e.Nu totul se termina cu TIR-ul ala cu elice pe care era "Dumnezeu".
Play Boy-ul si la buda nenorocitule.si ai grija de cot "Urletul europei ".Ne-am facut inca odata de ras.Am reusit sa-i suparam pe absolut toata lumea.Olanda a avut un imperiu nu doar sere cu lalele .
Cine dracu'il consiliaza pe Basescu.?!Si cine ne face praf bani din taxe si alte "hangarale".Nu aud ca a fost cineva aruncat pe poarta de la Cotroceni ?!cu seful primul.!!!

AristotelCostel spunea...

@Bujold

Dejectiile alea iau orice forma... "conceptele" vin de la... epicentru.

Forrest Gump "avea o vorba" :D

"I'm pretty tired... I think I'll go home now."

Basescu ar putea continua "maratonul" si... singur, omul e in misiune... trebuie sa valorifice neamul la orice pret. Daca isi gaseste si cativa lingai in cur cu atat mai bine.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...