marți, 29 noiembrie 2011

Să ne trăiască iubiţii conducători!



Încep să înţeleg strategia de viitor a guvernului băsescu-boc şi mai ales logica programului lui legislativ: Codul Muncii, Legea Asistenţei Sociale, privatizarea sistemului de sănătate. Mi-a deschis ochii nenea ăsta: şomerii sunt tot mai mulţi, pentru că muncitorii au devenit inutili, "graţie" progresului tehnologic. Înainte îi răreau bolile sociale şi războaiele. Acum, de când nişte ticăloşi au inventat sistemele de asigurări de sănătate, medicina a făcut progrese, iar războaiele sunt mai puţine, şi nici nu se mai moare pe capete în ele, oamenii nu vor să mai iasă din sistem. Şi atunci trebuie făcut ceva.

Ei bine, iubiţii noştri conducători sunt în avangardă, când e vorba de găsit soluţii pentru reducerea excedentului de forţă de muncă. Cum economia capitalistă nu mai produce suficiente locuri de muncă, ce şi-au zis ei: tot Doamna cu Coasa e soluţia. Ia să nu mai aibă românii acces la medicamente, la spitale, la medici(pe care îi alungăm din ţară!), ia să nu-şi mai permită să meargă la şcoală, să mănânce decent, să nu se mai poată încălzi, salariul să fie atât de mic încât să nu poată trăi din el, iar pensiile să fie o bătaie de joc, şi să vezi cum mor pe capete, scade şomajul şi se echilibrează bugetul.

Acum, toţi în cor: "Să ne trăiască iubiţii conducători!" 

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...