miercuri, 16 noiembrie 2011

Elefantul cu trompa roz e viitorul!

 Pulimea Sa, după bunul obicei al ciclotimicului care este, după o perioadă de tăcere, vorbeşte pe unde apucă, vrute şi nevrute, vesel nevoie-mare. Azi, la Radio România Actualităţi, a arătat tuturor românilor elefantul cu trompă roz: pula indexări de pensii şi salarii în 2012. Indiferent de ce zice Curtea Constituţională, decizia este bătută în cuie: pensiile şi salariile bugetarilor rămân îngheţate. Guvernul nu are bani. Punct!

Sigur, nu putea el să nu profite de ocazie pentru a schimba agenda publică. Răspunzând la întrebări bine servite, băsescu îl scoate de la naftalină pe Hayssam. Vezi Doamne, ce a făcut primarul Clujului e mizilic! Nenorocirea e că Titus Corlăţean nu vrea să ratifice Tratatul de extrădare cu Siria. Nu mai contează faptul că Siria e o ţară-paria, aflată sub sancţiuni, iar o astfel de ratificare ar fi un gest de legitimare a puterii de la Damasc, cum spun toţi aliaţii noştri din NATO şi din UE. Dacă vrea pula lui Tratat cu Siria, executarea! Că doar tratatul ăsta mai lipsea românilor, să fie fericiţi şi să trăiască bine!

Mă îndoiesc că îl vrea pe Hayssam în ţară. Dar e imperios necesară o diversiune, pentru a abate atenţia de la colcăiala de corupţi din Ardeal, Clujul nefiind un caz singular.

Interesantă este şi ofensiva media anti-PSD. A scos capul până şi jegul ăla moral de Guşă, care-l întrece în ticăloşie şi imoralitate până şi pe băsescu.  EvZ dedică azi trei editoriale PSD şi lui Ion Iliescu, ceea ce ţine de demenţă! Dacă aveţi chef de ele, le găsiţi şi singuri! Gândul dedică şi el tot trei editoriale PSD. RL e mai modestă: doar un editorial! Adevărul se rezumă la un interviu cu acelaşi Guşă.

Aud că Dan Andronic vrea să cumpere o participaţie în capitalul EvZ. De fapt, e intermediarul între ăia cu bani din PDL şi ziarul partidului. Se vede treaba că "mogulul de bine" Păuneascu a ajuns la fundul sacului. Ceea ce, în sine, nu-i o veste rea. Aia cu mogulul, vreau să zic.

În timpul ăsta români cu o singură certitudine: elefantul cu trompa roz e viitorul!

PS: din păcate elefănţelul din fotografie nu există şi pe roz. Dar ce contează e intenţia!

4 comentarii:

Arogantu' spunea...

Poate ca mogulasul Paunescu a ajuns la capatul rabdarii - sau vede cum se apropie funia guvernocului de parul alegerilor !
Pe de alta parte - ba'SECU asta e prost de bubuie ! Sau - cum se spune - chelul isi pune mina-n cap sa nu-l vada lumea gol !
Mai uitase lumea de Hayssam, de berbecuti si de cacarezele puse la secret pentru 50 de ani ...
Mai rasuflase si prea-cinstitul Yassin ceva mai lejer cu capul pe averea lui Hayssam ...
Adevarat zice o alta vorba: sarpele iese-n drum cind il doare capul !

Ando spunea...

Corect !!! Trebuie sa fii nebun sa-ti bagi banii proprii intr-un business de presa, acum, cand presa scrisa trage sa moara.
Asa, fara sa inteleaga "prostimea",
mai "spalam" cate ceva...campania se apropie.

Anonim spunea...

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/money/3920760/Mister-blue-sky.html


vestul luminat a gasit rezolvarea tuturor problemelor omenirii deci inclusiv pe ale voastre ca tare aveti multe!
nu le-ai povestit romanilor cum s-a dizolvat ocuparea unei zone din n.y. de catre demonstranti.

pacos spunea...

Ca dilimanul, fie ca e la radio sau tv, vorbeste numai tampenii, nu mai mira pe nimeni.

Tare de tot si ofensiva asta anti-PSD, mai ales cand EXPERTUL in materie politica Gusa are de zis cate ceva (aici urmeaza un hohot mare de ras). Iar ailalti doi, Patrascoiu si Mircea Marean, nu conteaza decat la ei la oficios, asa ca....

N-am inteles insa pozitia USL. In loc sa dea si cu chiuveta in Boc si aia de la Cluj (ca doar nu tata, Dumnezeu sa-l odihneasca, imparte banii din fondul de rezerva al Guvernului) au aruncat prosteala aia cu suspendarea.
Ca marele machitor are tot interesul sa schimbe agenda publica e de inteles. Da' opozitia, ce scuza are?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...