vineri, 23 aprilie 2010

Finis coronat opus

Şeful Comisiei parlamentare de revizuire a Constituţiei este Daniel Buda. Care a recunoscut şi paternitatea proiectului de revizuire, scris într-o noapte, marţi spre miercuri, după ce i-a tăvălit prin căcat Pulimea Sa la şedinţa de guvern de la Cotroceni. Omul nostru a replicat, întrebat fiind cum au fost posibile tâmpeniile monumentale din proiect, că el a scris proiectul, nu l-a citit!
Acum, îl înţeleg! Buda este înainte de toate, un tătic al boilor, prima sa meserie fiind cea de inginer zootehnist. Văzând că nu cu boii se fac banii, a terminat şi Dreptul, e notar public şi doctor în filosofie. Cum vedeţi, toate au legătură cu dreptul constituţional. Aşa că veţi vedea ce Constituţie va ieşi dintr-o Buda.
PS: Adi Hădean, scuzele mele pentru că folosesc fotografia în acest context neplăcut. Dar ea exprimă cum nu se poate mai bine situaţia acestei ţări: o budă sub curcubeu!
UPDATE: prietenul Mordechai mai descoperă un constituţionalist ieşit dintr-un veterinar, şi pripăşit pe lângă acelaşi Boc. Cu acelaşi tupeu ca şi Buda, şi cu performanţe intelectuale identice. Caracatiţa clujeană în acţiune.

3 comentarii:

Dan Selaru spunea...

Taceti din gura ca n-aud ce intreb.

hadean spunea...

Maestre, nu mă supăr, din contră. Dar rămâne între noi următorul aspect: în fotografie e de fapt afumătoarea:-). De dragul articolului, o lăsăm la gradul de budă:-).

Anonim spunea...

@hadean
Adica acolo se poate "afuma" contemplatorul curcubeului cu un damf finutz de pufoaica? Mi-am amintit de curcubeul vazut la Bucale cu ocazia vizitei maretului prezidente amerloc. N-ar fi indicat sa puna afumatoarea in Bucale, ca tot revine prezidente sa lanseze tv-ul lor, Puterea? Din afumatoare ar putea vedea un curcubeu dublu...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...