vineri, 23 aprilie 2010

Finis coronat opus

Şeful Comisiei parlamentare de revizuire a Constituţiei este Daniel Buda. Care a recunoscut şi paternitatea proiectului de revizuire, scris într-o noapte, marţi spre miercuri, după ce i-a tăvălit prin căcat Pulimea Sa la şedinţa de guvern de la Cotroceni. Omul nostru a replicat, întrebat fiind cum au fost posibile tâmpeniile monumentale din proiect, că el a scris proiectul, nu l-a citit!
Acum, îl înţeleg! Buda este înainte de toate, un tătic al boilor, prima sa meserie fiind cea de inginer zootehnist. Văzând că nu cu boii se fac banii, a terminat şi Dreptul, e notar public şi doctor în filosofie. Cum vedeţi, toate au legătură cu dreptul constituţional. Aşa că veţi vedea ce Constituţie va ieşi dintr-o Buda.
PS: Adi Hădean, scuzele mele pentru că folosesc fotografia în acest context neplăcut. Dar ea exprimă cum nu se poate mai bine situaţia acestei ţări: o budă sub curcubeu!
UPDATE: prietenul Mordechai mai descoperă un constituţionalist ieşit dintr-un veterinar, şi pripăşit pe lângă acelaşi Boc. Cu acelaşi tupeu ca şi Buda, şi cu performanţe intelectuale identice. Caracatiţa clujeană în acţiune.

3 comentarii:

Dan Selaru spunea...

Taceti din gura ca n-aud ce intreb.

hadean spunea...

Maestre, nu mă supăr, din contră. Dar rămâne între noi următorul aspect: în fotografie e de fapt afumătoarea:-). De dragul articolului, o lăsăm la gradul de budă:-).

Anonim spunea...

@hadean
Adica acolo se poate "afuma" contemplatorul curcubeului cu un damf finutz de pufoaica? Mi-am amintit de curcubeul vazut la Bucale cu ocazia vizitei maretului prezidente amerloc. N-ar fi indicat sa puna afumatoarea in Bucale, ca tot revine prezidente sa lanseze tv-ul lor, Puterea? Din afumatoare ar putea vedea un curcubeu dublu...

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...