duminică, 24 noiembrie 2013

Rușinea și blestemul României

 
 
traian băsescu, fie numele lui în veci uitat, este rușinea și blestemul României! Să vii beat-pulbere să ții o Conferință de Presă, fără cap și fără coadă, să delirezi zeci de minute, să te contrazici, să propui tot felul de aberații economice, este impardonabil! Și președinții ăia de operetă de prin Africa și America Latină, de care făceam mișto, aveau mai multă demnitate decât gunoiul ăsta ordinar! Este boala fără leac a țării ăsteia!
 
Refuz să cred că îl mai putem accepta încă un an. Refuz să cred că am putut să-l suportăm nouă ani! Refuz să cred că românii se bucurau, în 2004, că în fruntea țării a fost ales un bișnițar ordinar, un securist șmecher și un om lipsit de cea mai mică urmă de caracter! Rezuz să cred că imbecilul ăsta a păcălit milioane de români, care l-au ales! Refuz să cred că sunt atâția ticăloși, în Servicii, în Justiție, în instituțiile statului, care l-au slujit și îl slujesc, în disprețul interesului național! Refuz să cred că atâția intelectuali l-au sprijinit! Refuză cred că poporul român e atât de prost!
 
Nu țiganii care cerșesc fac rău imaginii României, ci păduchele ăsta din fruntea ei! Pe care îl merităm! Pentru că nu suntem mai buni ca el, dacă încă îl mai suportăm! 
 
 

9 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo D-le Palada ! asta merita jigodia asta , bravo !

Anonim spunea...

Ba palidule. Tu esti cea ce gandeste felix. doar ca o SLUGA de CACAT. Hai la MUIE CACAT PALADid

Anonim spunea...

cam are dreptate autorul articolului...!

Anonim spunea...

D-ul Palada sînteti plin de urå si aveti un vocabular care nu se foloseste într-o societate civilizatå.

Anonim spunea...

acest om este PRESEDINTELE ALES AL ROMANIEI ! jignind ul, jigniti tara si locuitorii,liberal de stanga? adica neocomunist... cred ca santeti simpatizant iliescu, nastase... si restul avortonilor politici din pdsr!

Constantin Gheorghe spunea...

Nu! Acest gunoi este președinte demis al României! Numai faptul că este slugă ascultătoare și trădează interesele țării mai face să fie încă la Cotroceni!

Anonim spunea...

Un gunoi al romaniei mult mai rau ca Ceausescu

Anonim spunea...

Multumiri pentru aceasta prezentare a acestui gunoi, ajuns prin minciuni si hotii in acest post, Vor trebui ani ca sa stim cat rau a facut acest individ tarii,

Anonim spunea...

uite aici ai comentariile taranilor clasici cu o mica biluta pe care se incapatineaza in prostia lor desavirsita s-o numeasca creier! ei nu vor sa fie decit servitorii strainilor si il vor sustine pe ala care le va vorbi despre visele lor indiferent cine este si ce va face. strainii ne-au cunoscut bine de tot slabiciunile! la ora asta africanii pot ride linistiti de ceea ce stiu romanii! cu sud americanii nici nu se pot compara!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...