duminică, 10 noiembrie 2013

Prea mult băsescu!

 
 
Nu știu dacă e reală sau nu povestea asta, dar se spune că primul arhitect al Castelului Peleș, bun prieten cu Carol I, își ia lumea în cap și își dă demisia. Întrebat de ce, pentru că Regele ținea la el, și rămânea fără un bun prieten, acest îi răspunde scurt: ”Prea mult pizda mă-sii, Maiestate!” E drept, lucrările la Peleș cam patinau, și, ce să vezi, românu nu era tocmai neamț! Cerându-i-se să se explice, arhitectul spune: ”Îi moare un copil, românul: ”pizda mă-sii! Se ciocnesc două trenuri, românul: ”pizda mă-sii!” Strică unu ceva, iar ”pizda mă-sii!” Așadar, prea mult pizda mă-sii!” Și dus a fost!
 
Acum citesc un soi de scenariu, în care candidatul ”dreptei” va candida la prezidențiale în tandem cu băsescu premier. Las la o parte faptul că nu se poate, alegerile parlamentare fiind în 2016, deci scenariul este doar în mintea cretină a unui pupincurist sinistru, Turturică-sluga unui și mai sinistru ”om de afaceri”, Dan Adamescu, pe care organele statului îl ocolesc cu mare grijă, deși ar avea ce scrie despre felul în care și-a făcut averea-dar și așa de ar fi, cine l-ar vrea pe băsescu premier, după ce și-a bătut joc de țara asta zece ani ca președinte? Suferim deja de prea mult băsescu. Să vrem și mai mult băsescu?
 
Știu, suntem un popor de proști. Dar are și prostia limitele ei. Sau n-are?    

Un comentariu:

Anonim spunea...

asta este o legenda tipica mioriticilor si in care nemtii sint personaje pe post de fat frumos.
si cum sint nemtii? iti spun eu. nu vad ca se ciocnesc trenuri si putin le pasa ca le mor copii pt ca totul este oricum scheisse!
romanul macar vedea una alata. diferente de detaliu si un cuvint care in romaneste inseamna cacat. la nemti asta este cuvintul esential si se foloseste in orice situatie. nu exista nici macar buna ziua fara scheisse! deci nu mai traiti din legende si vise pt ca nu va fac de loc bine!!!! romanii sint la ora asta cel mai usor de pacalit popor european si singurul care traieste pe baza de inchipuiri. chiar te mira ca totul este alandala?!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...