vineri, 31 mai 2013

Anunț pentru proști

 
 
Pentru toți proștii care cred că punctele de vedere pe care le exprim au o unică motivație, anume faptul că sunt sluga lui Dan Voiculescu: nu, nu sunt plătit de Voiculescu! Și când eram plătit, asta în urmă cu vreo 15 ani, eram plătit de Tucă, iar plata era ca și când n-aș fi fost plătit. Așa că a se scuti! Mai puneți-vă dracului mintea la contribuție. Or fi și alte motive pentru care scriu ce scriu, cum ar fi sila de o țară care și-a ratat șansele, pentru că cei mai mulți cetățeni ai ei au muci în loc de creier. E o explicație, nu?

2 comentarii:

Anonim spunea...

imi bag pula in in9ima ta

Anonim spunea...

Nu te descuraja prietene Constantin! Faptul ca cineva pe nume ghita si-a inceput ofensiva de primavara-vara, ca sa ramana marele si singurul favorit (prietenii stiu de ce) si ca postacii lui decerebrati ataca orice le pare de stanga, nu trebuie sa te mai tulbure. In tara in care nu te mai poti increde in justitie, telecomunicatii, internet, biserica etc. amintirea securistilor lui ceasca a devenit un langsame-waltzer de a carui inocenta incepe sa-mi fie dor... astia de azi sunt enorm de cumpliti in dorinta lor de a dezmembra o fosta tara si o fosta natiune.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...