duminică, 27 ianuarie 2013

Unde-i diferența?


 
 
L-am înjurat pe boc pentru că încălecase Parlamentul și legifera ce și cum vroia pula lui băsescu. L-am înjurat degeaba! Acum aflu că ”USL”(a se citi Guvernul, recte Ponta) a interzis deputaților și senatorilor ei să depună amendamente la Buget. Dacă tot n-au făcut Bugetul în octombrie, cum cere Legea, și nu l-au aprobat până la sfârșitul lui 2012, câteva zile în plus și în minus nu mai contează. Dar măcar se salvau aparențele. Așa, o s-o ducem tot într-o încălcare a Constituției, dar și a bunului simț.
 
Atunci, îmi spune și mie cineva care e diferența între ăștia de acum, și portocalii? Uite așa se duce dracului încrederea în democrație. băsescu jubilează, nu-i așa? Îi crește inima: țara e pe mâini bune! 

Un comentariu:

ANONIMUS spunea...

Guvernul Ponta care reprezinta USL-ul si parlamentul nu are a primi amendamente la buget dupa ce USL-ul a convenit bugetul.De depus amendamente sa puna opozitia.Ca proprii deputati sa faca amendamente a propriei aliante este un nons sens daca nu cumva vrea cineva sa arate "alesilor" ce suplimentari "misto"la buget vreau ei special pentru "bizonii"de acasa.N-am auzit asa ceva in alte tari mai de doamne ajuta ca deputatii proprii sa depuna amendamente guvernului propriu.