luni, 1 octombrie 2012

Luluţa şi-a lăsat moştenitor!

În România a avut loc o lovitură de stat, şi n-am aflat noi? Nu, pe bune! Madam Kovesi şi-a terminat azi mandatul, şi ne-a anunţat imperial că ea se întoarce procuror la Sibiu, pentru a-şi pregăti candidatura la şefia DNA, iar în locul ei la Parchetul General îl lasă interimar pe interimarul de la DNA, Morar! Şi, evident, Morar lasă la rândul său un interimar la conducerea DNA.  Ca nu cumva gaşca lui băsescu şi macovei să lase din mână parchetele, poliţia politică a Pulimii Sale. 

Pe Kovesi a durut-o în pizdă de ministrul Justiţiei, care lipseşte din aceste decizii. Presupun că paţachinele alea două de la CSM şi-au dat acordul, pe şestache. Şi să-l cred pe vomitivul Cristian Diaconescu atunci câns spune că băsescu nici nu s-a gândit la controlul politicii externe?!

Dacă nu face un gest tare, în acest caz scandalos, Guvernul va avea mari probleme în a convinge cetăţenii că el guvernează, şi nu derbedeii din Dealul Cotrocenilor...    

2 comentarii:

pacos spunea...

Avem deja o comedie, Oltchim-DDOTV. Care, zi de zi, taie din procentele USL. La asta, s-a adaugat azi si comedia "Luluta & comp."

De oriunde ai privi, pare ca uslasii sunt depasiti de situatie si joaca haotic. Naspa rau.
Ori astia se trezesc la realitate (nu la aia eoliana!) si inteleg ca localele s-au dus demult si nu pot trai din acel rezultat, ori la iarna vor cersi, cu caciula in mana (vorba unui "clasic" in viata), cateva voturi pentru formarea guvernului.
Sau mai rau, vedem un mare guvern de "uniune nationala" DDOTV-PDL-ARD. Si pe cine vor "arde", se cam stie. Da' noi, noi ce vina avem ca astia sunt cam prosti?

vgeorgicas spunea...

Dupa cite vad, guvernul nu guverneaza nimic. Fiecare isi face de cap cum i se nazare.
Maximum mi s-a parut ministrul delegat de la sanatate. Cind se va gasi vreun roman ministru de sanatate la palestinieni, sa zicem ?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...