luni, 26 februarie 2018

Kovesi și armata celor 140.000 de restarteri.



Ideea americanilor, aceea de a finanța 140.000 de tineri români, care să lupte cu ”corupția”, o fi fost luminoasă, dar suferă de un mare cusur: nu are legătură cu realitatea. Nu doar cu realitatea României, ci cu realitatea, în general. Este din seria acelor idei luminoase care au însângerat nordul Africii și Orientul Mijlociu, în ucigașa ”primăvară arabă”, și care însângerează și azi Siria. 

În fond, nu este una nici strălucită, nici nouă. Nouă nu este pentru că au inventat-o alții, prin secolul XIX, sub numele de ”luptă de clasă”. Și nici strălucită nu este, pentru că, practic, asmute tinerii împotriva bătrânilor, pe cei din clasele avute împotriva săracilor. Este o formă de nazism adusă la ora FB, Twitter și Google. 

Acum revenind la ceea ce spune BTI despre armata dispărută a celor 140.000 de ”restarteri”, armată finanțată de guvernele unor țări occidentale, în frunte cu cel american, este o utopie să crezi că poți întreține avântul revoluționar al atâtor oameni. E mai simplu să plătești câteva zeci de lifte, gen Kovesi, Coldea, Anaconda, Maior, Predoiu și compania, și băieții distrug pe oricine. 140.000 de oameni, cei mai mulți cu studii superioare, și cu ceva stagii prin străinătate, asta înseamnă niște oameni care, la un moment dat, pot gândi cu capul lor, pot analiza critic contextul, și se pot deroba de ”sarcini”, mai rău, se pot întoarce împotriva ”angajatorilor”. Ceea ce s-a și întâmplat. Mai ales că marea lor majoritatea avea autonomie financiară, indivizii nu depindeau de pomana americanilor și vest-europenilor. Au rămas să activeze, în sensul propriu al cuvântului, Mălin Bot și încă niște scursuri, care nu-și găsesc locul nicăieri, și pentru care banii ăia sunt vitali. Cei care mai #rezist o fac mai mult din inerție, în amintirea frumoaselor vremuri, când se dădeau cu curul de pământ și sunau pietricele în peturi. 

”Restart România” a fost un experiment de inginerie socială, un instrument de control politic, de lobby pentru guvernele finanțatoare. Un experiment eșuat, plecat de la o premiză falsă, aceea a ”revoluției permanente”. Așa ceva nu există! Știau asta și bolșevicii. Acum o știu și ”progresiștii”. Dacă vrei să schimbi lucrurile, trebuie să-ți murdărești mâinile. Chiar cu sânge, la nevoie. Intermediari de genul tefeliștilor mai mult încurcă, decât ajută. Oricum Kovesi a dovedit că, singură, face cât 140.000 de ”rezistenți”. Și analiza cost/beneficii a dus la ”înțărcarea” ”restarterilor”, și la supralicitarea Kodruței. De asta a devenit indispensabilă ocupanților, de asta o acoperă unii cu tinichele: pentru că poate face tot ceea ce nui poate face strada, care, totuși, se exprimă democratic. Kovesi este esență de totalitarism, de asta are ”performanțe”. Și ocupanții nu-și pot permite să piardă simultan și armata de ”restarteri”, și pe călăul democrației. 

Ciudat este că analiștii serviciilor americane n-au văzut impasul. Bine, specia asta de bizari de la Washington n-a văzut ea multe, și a dus de vreo câteva ori lumea în pragul catastrofei. Faptul că fac să sufere 20 de milioane de români este, practic, un amănunt care nu contează. Pentru că nu le pasă. Suntem niște pixeli pe o fotografie deformată a unei lumi care nu este, totuși, locul de joacă al americanilor. Nu toată. Să vedem ce va urma. Sigur nu imaginația le lipsește ălora de la Washington. Și nici România nu duce lipsă de cozi de topor.

Un comentariu:

Anonim spunea...

"140.000 de oameni, cei mai mulți cu studii superioare, și cu ceva stagii prin străinătate, asta înseamnă niște oameni care, la un moment dat, pot gândi cu capul lor, pot analiza critic contextul, și se pot deroba de ”sarcini”, mai rău, se pot întoarce împotriva ”angajatorilor”."

Nu, astia educati in vest nu vor ajunge niciodata sa gindeasca cu capul lor, deoarece creierul le-a fost spalat prin tehnici de MK Ulktra si Tavistock. Scoala vestului este de dresaj intelectual si conditionare si nu are de-a face cu educatia. Se intimpla din 1898 si a inceput cu Wilhelm Wundt. Ceausescu te-a dus la scoala, desi n-ar fi trebuit si ti-a pus si ore de psihologie, asa ca nu vad de ce ti-ar fi greu sa te uiti la capitolul psihologie educationala. Aveti scoala vestului, nu alta! Nu observi minunatele rezultate?! Respectivii si-au facut loc in concernele vestului, deci nu mai sint in tara. Unii dintre ei, dar putini, deoarece joburi in vest nu prea sint, au ramas in tara si ii vezi ca tefelisti si simpatizanti ai acestora. Nu ajung liftele gen Kovesi si trupa din Transilvania, pentru ca, daca te-ai fi uitat, ai fi vazut ca de acolo vin toti astia si tot ce fac este pt distrugerea statului roman, pt ca le trebuiesc si berbecele pt spargerea societatii romanesti si modificarea ei in vederea introducerii statului mondial, care exista si are intruniri anuale si pe care f multi il cer in gura mare: Papa, Gates, H. Clinton, Soros, Kurzweil, Biden, Hawking si multi altii. Profita de voi, masa taraneasca, care nu stiti pe ce lume traiti si, desi au trecut 30 de ani, n-ati reusit sa aflati decit citeva chestii pe care nu aveti habar cum sa le interpretati. De aici si lipsa totala de raspuns a societatii numite impropiu romanesti, deoarece, taranimea, neavind constiinta nationala, nu are nici identitate, lucru cit se poate de vizibil prin lipsa loialitatii si afinitatii fata de neamul din care se trage, de tara in care s-a nascut sau cultura romaneasca. Taranicile sint de-a dreptul un dezastru si, prin comportarea lor au facut ca orice fel de calamitate sa para un eveniment de mina a 7-a, pt ca te poti reface, in timp ce dupa ele totul ramine un desert. Regizorii anilor 50 au stiut f bine acest amnunt si multe altele, altfel nu v-ar fi scos in fata pe voi. Ceausescu a gresit grav cind v-a dat nas, dar a facut-o pt ca asta era si el. In toata istoria el este singurul vostru binefacator si va ramine unicul! Clar ca l-ati urit, deoarece la voi viata nu are nici o structura daca nu aveti pe cine sa uriti, lucru pe care l-au stiut si regizorii, d-aia va dau cu regularitate un individ asupra caruia sa va fixati. Si asta o fi greu de vazut?! Din pacate acest lucru ne este fatal ca natie si tara, deoarece e ca-n proverbul ala cu prostul si piatra care vedem ca este adevarat, ca si cel referitor la fudulie. Sint sanse mici sa terminam anul ca tara in granitele actuale! Sasul nesimtit a spus ca vom comemora, dar n-ati vrut sa auziti!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...