luni, 30 iulie 2012

Reconcilierea cu puşcăriatraian băsescu este un original. Ca întotdeauna, de altminteri. Acum a inventat reconcilierea cu puşcărie. Vrea să-i vadă la mititica pe autorii "loviturii de stat", pentru că, după acest referendum, a descoperit cu uimire că: "in societatea romaneasca s-a creat o falie uriasa, care devine principalul risc pentru natiunea romana." Şi atunci: "convingerea mea este ca cei care au organizat aceasta lovitura de stat, esuata prin referendumul de ieri, trebuie sa raspunda in fata institutiilor statului."

După care, evident, vom fi ţara laptelui şi a mierii! Cu ditamai trântorul pe post de bulibaşă!   

Un comentariu:

ANONIMUS spunea...

Culmea prostiei si lipsei de bun simt,este ca Basescu pe langa tampeniile iesite pe gura are si pretentia ca este un mare specialist in agricultura si pe care consilierea D-sale ne scapa de seceta.Ramai traznit ce poate spune.Eu cred sincer ca badaranul si-a pierdut uzul ratiunii ca logica si termenii cuvintelor i-a pierdut de mult.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...