luni, 9 ianuarie 2012

Du-te în pizda mă-tii, băsescule!


Cretinul ăsta de băsescu o ia personal în Legea Sănătăţii! A făcut în seara asta nişte declaraţii halucinante la Realitatea Tv. După ce a desfiinţat spitale, acum se plânge că se fâţâie ambulanţele prin ţară. Îi înjură pe medici, că-s aroganţi, şi nu vor să asculte de el şi de înţelepciunea lui.

Ce interese are cretinul ăsta în promovarea Legii şi de la cine a luat bani s-o promoveze? De unde ura lui băsescu împotriva statului?

Bă, ăştia de la SRI: dacă vă dă patriotismul afară din casă, poate ne spuneţi ce şi cum. Sau voi nu ştiţi decât să ascultaţi adversarii politici ai Pulimii Sale, şi oamenii de afaceri, să vă faceţi voi afacerile? Sictir!

UPDATE: de fapt, vrea să-i gâtu' lu' Arafat, pentru a îndrăznit să comenteze în public Legea Sănătăţii. Suntem conduşi de un dement, căruia, ca şi în cazul lui Ceauşescu, nu i se mai opune nimeni. Toată lumea execută, cine n-o face, zboară! Şi cei mai colţoşi ajung la mititica! Următorul pas? Lagărul de concentrare, cel mai probabil!  

9 comentarii:

Bujold spunea...

Salut. Ai vazut noul grupaj Financial Times si de ce se va ocupa publicatia in urmatoarele 2 saptamani? http://www.ft.com/intl/indepth/capitalism-in-crisis

Constantin Gheorghe spunea...

L-am văzut. Am şi citit primele două articole. Apă de ploaie! Banalităţi, lucruri comune, ar fi bine să fie bine, capitalismul e prost, dar altul mai bun nu există, aşa că tăceţi dracului şi înghiţiţi rahatul lui! Mersi! Asta ne ducea şi pe noi capul! Altceva? Zero barat!
Din păcate cei care scriu sunt cei care au dus lumea în rahatul în care este. Vrei să-şi recunoască vina? Haida-de!

Ema spunea...

Vorba Alinei Mungiu: basescu cu radicalismul lui va naste o reactie tot atat, daca nu si mai mare, de radicalism. Sa nu mizeze pe caracterul vegetal al acestui popor si nici pe mila nesfarsita a lui Dumnezeu. Este probabil ca, la un moment dat, soarta ii va rezerva vreo interventie medicala nu la Viena, ci pe aici, pe aproape, si va incapea el sau vreunul din nemaipomenita-i familie, pe mana arogantilor profesori din medicina.
Cat despre al cui interes il sustine este evident unul "nestangist", adica unul privat, al marilor companii transnationale de asigurari, precum Allianz, Axa, Groupama etc dar si al unor investitori locali demni de toata "admiratia" precum fostul ofiter de securitate Adamescu, patronul societatii de asigurare Astra, patron "vizionar" de altfel, de vreme ce in decembrie anul trecut a fost sanctionat (cu amenda de 10.000 lei!!!) de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor) pentru ca stransese cateva zeci de mii de aderari la asigurarile de sanatate private chair inainte sa se adopte mareata lege a sanatatii.

Fluieratorul spunea...

L-am auzit si eu pe Basescu adineauri, si pe Arafat. Parerea mea e ca Arafat e un profesionist in domeniul lui, si un om de bun simt, care vorbeste numai cind e intrebat si numai despre ce cunoaste, si Basescu este un mare parlangiu, care vorbeste mult si prost despre ce nici el nu intelege. Nici eu n-am inteles de la Basescu care este questia cu sistemul asta de sanatate, si de ce trebuie el acum numaidecit reformat. Asa cum n-am inteles la vremea respectiva nici reforma sistemului de pensii, din care (sistem) se alege praful cu mare zgomot. Nu inteleg decit ca se muta discutia de la solidaritate la banii pesin, si ca in curind, probabil, "republicanii" nostri locali ne vor scoate cu forta la rind la biserica, ca sa invatam sa ne purtam...

L-ati pomenit pe Ceausescu: pot spune ca Basescu a devenit pentru mine la fel de exasperant ca si Ceausescu in ultima lui perioada.

Si una de buzunarele noastre: nu cred ca vreau sa-l platesc pe onor' Basescu pentru distractie in direct la tv, unde-i spune de la cel mai inalt nivel unui subsecretar de stat sa taca si sa-si vada de treaba, ca lucreaza in minister.

ANONIMUS spunea...

Americanii ,campioni ai pragmatismului spun:-Sa nu repari ceva care functioneaza.Boul asta de Basescu expert la contrabanda si la "buf"este expert mai nou si la sanatate , ca doar s-a operat de "sira"si la glanda tiroida si "invata" un specialist si un creator a unui sistem ,SMURD-ul pe care o gramada de straini il admira.Dece sa nu strice ceva, daca idiotul poate.Unde dracu-si are sediul logicii ca tigva nu.Daca cineva vrea sa faca concurenta unui sistem,n-are decat ,dar cu banii personali a privatului,daca crede ca e mai bun decat altul.Dar ce specialist a lu' peste s-ar inhama la asa ceva daca n-ar incerca sa
fure banii publici facand harcea -parcea un sistem care functiona.
Ce bun ar aduce altceva ,decat sa mulga bietul pacient de bani, daca-i are ,si daca nu, sa "crape"
Pot paria pe viata mea, ca amicii lui
Basescu care sunt gata sa puna mana pe" Sanatate"in interesul lor este in spatele
"Panamalei"Sper ca vor infunda puscaria
cu Basescu in frunte.Cocos ,Udrea,rudele lor,securistul cu soata si toti ticalosii.

Anonim spunea...

bravo!!!!

N. Raducanu spunea...

In revista Der Spiegel de azi (Nr.2/2012) se publica un articol despre lipsa de medici in spitalele Germaniei. La 82 milioane locuitori ai tarii, sunt acum “doar”439.090 medici, dintre care 25.316 – veniti din alte tari. In ultimii zece ani numarul medicilor din strainatate care lucreaza in spitalele si in cabinete private din Germania a sporit cu 73,4 %. Din acesti medici straini – din Romania sunt 1495. Nevoile suplimentare a spitalelor germane sunt acum de inca 5.500 medici. Se arata ca unele clinici au trimis recrutori de noi medici la Praga, Crakovia, Bucuresti si Sofia. Daca in Statele Unite se cere un sever examen, inclusiv de limba, pentru medicii ce doresc sa profeseze acolo, iar in Suedia candidatul duce o convorbire intensa in fata unei comisii pentru a vedea nivelul de pregatire profesionala, in schimb in Germania sunt angajati si cei ce vorbesc stricat germana, dar care prezinta
diploma si dovada anilor de practica intr-un spital. Invatarea limbii dar si a unor tehnici medicale noi, se face pe parcurs, la cursuri speciale. In Romania – se arata in articol – un medic bine calificat si cu experienta – castiga doar 500 euro pe luna. D-na Dr. Otilia Axinte, anestezista, spune ca “Germania este visul meu american”. Alti medici, Vlad Vanvu si Emanoil Bucuroiu, sositi recent, se declara incantati de conditiile de munca gasite in spitalele germane. Oare care este lipsa de medici in spitalele din Romania?

sandman spunea...

probabil ca e timpul sa facem ceva. Si sa nu mai iertam coruptii din servicii pe motiv ca sint "competenti".

Ovidiu Eftimie spunea...

Placut la ureche îmi este titlul acestei postări.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...