miercuri, 11 ianuarie 2012

Aveţi să-mi daţi o bere!



Am avut dreptate! Îl doare la lingurică afrontul lui Arafat! Şi îl execută în direct! Pentru că el e unicul, Marele Reformator! Pentru asta minte cu neruşinare, băgând spaima în oameni: cei de la SMURD nu sunt medici, sunt pompieri!

Oameni buni, dacă nu facem ceva cu nebunul ăsta, ne termină! Ca să demonstreze că el, şi numai el, are dreptate, este în stzare de orice! Inclusiv să distrugă instituţii şi oameni!

Voi mai sunteţi dispuşi să-l suportaţi în fruntea ţării? Eu, unul, nu! Cred că nesupunerea cuivilă se impune de la sine! Ori noi, ori el!

4 comentarii:

Valerius spunea...

Nici eu.

POPA spunea...

Iar i-a aburit pe prostii care este.
Sper sa aiba nevoie te tratament indelungat in salina !

ANONIMUS spunea...

Auzi idiotul ce idee pe capul capsomanului.Sa-si faca ambulanta in fiecare sat al Romaniei dupa ideea dementa a cretinului ,ca nu mai pot sa-l suport.Cate sate are patria?Ambulanta merge singura?,cine-l plateste,si cu cine?Soferul sa fie si asistent?
Ce dracu face cu o ambulanta intr-un sat?Asta nu e normal.Smurd-ul este creatia Dr-ului
Arafat si cand l-a creat a platit din banii lui 8 ani la Tg.Mures.Ca a reusit sa-l dezvolte in toata tara inpotriva impotrivilor atroce a sistemului medical,este istorie.
Ca vrea ca toti amicii sa puna mana pe sistemul sanitar si sa-l mulga este de de netagaduit.Cocos,Udrea,
Alexandrescu si altii,ce dracu fac pana n-au reusit sa nenoroceasca sistemul inca?Trebuie terminat.

Fluieratorul spunea...

Ar fi de ris circul pe care-l face Basescu zilele astea daca n-ar fi de plins. Ne indignam virtual, dar pina la un protest real mai trec niste ocazii rostogolindu-se pe apa Simbetei si noi tacem...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...