duminică, 2 octombrie 2011

Vine sfârşitul lumii?



Nimic despre sex(abstracţie făcând ştirea despre tripleţii lui Luciu. Apropo: cine-i Luciu?) în presa centrală de azi, în variantele electronice ale puţinelor ziare care mai apar. Ce se întâmplă? Cum e posibil? Vine sfârşitul lumii, şi noi n-am aflat? Sau ceauşescu a ajuns să vândă mai bine decât sexul? Ar fi de râsu' curului!

4 comentarii:

Rudolph Aspirant spunea...

Sunt curios cine este fotograful, sau fotografa ?

Rudolph Aspirant spunea...

Intreb deoarece mi se pare o fotografie destul de violenta (atat catre privitor si catre modele). Sunt, din cauza asta, aproape sigur, ca este vorba de o femeie care a fotografiat asta, si nu un barbat.

Constantin Gheorghe spunea...

Rudolph, ai aici povestea fotografiei. Te dezamăgesc, este un tip, englez, care a făcut astea: http://www.greatwallofvagina.co.uk/home

Rudolph Aspirant spunea...

Multumesc pt. raspuns. Da, este un statement politic impotriva operatiilor de labioplastie. Pe de alta parte, din punct de vedere practic, mi-e teama ca este posibil sa aiba efectul opus, deoarece chiar scoate in evidenta posibilele deosebiri existente, oferind oportunitate de comparatie estetica directa, si, prin urmare, unele femei chiar si-ar putea crea imagini mentale cum isi ichipuie ele ca sunt vs. le-ar place lor sa fie si cum nu le-ar place, si sa se duca de la expozitie direct la chirurg.

Mulajele de ghips de culoare alba din expozitia artistului respectiv mi s-au parut mai putin violente decat aceasta fotografie.

Am mai citit in biografia artistului respectiv ca are anumite preocupari mai rar intalnite, de ex. erotismul taxidermiei, dar e, totusi, artist, n-ai ce sa-i faci.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...