vineri, 21 octombrie 2011

Cathedral Puţa


Răspund cu oarecare întârziere unui comentariu-replică la o observaţie făcută de mine pe blogul drăguţei cârtiţe, la o postare a lui Ando, despre turnurile care apar pe unde nu te aştepţi în Bucureşti, de preferinţă unde încurcă maxim totul şi se potrivesc ca nuca în perete cu restul construcţiilor. Cel care semnează Sato se referă la Cathedral Plaza, spunând: "2. Daca vrei sa-ti impusti calul, spui ca e chior. Asta a argumentul contra Cathedral Plaza? Ca creeaza vint? Bun, atunci sa distrugem metroul pentru ca e si acolo vint in culoare. Faptul ca CP va atrage activitate economica si servicii in zona, ca o salubrizeaza creeind o piata publica(era un maidan imputit plin de ciini vagabonzi), ca astfel de imobile ofera o panorama asupra orasului — astea nu conteaza deloc fata de argumentul cu vintul?" Tot schimbul de opinii îl găsiţi aici.

Şi dacă tot locuiesc la vreo douăzeci de metri de minunea cu pricina, ce mi-am zis? Ia să vedeţi şi voi cum salubrizează zona Cathedral Puţa, cum creează ea o piaţă publică. Rezultatul e aici. Am adăugat şi ceva fotografii mai vechi, luate în alte momente ale zilei. Dacă nu vă puteţi opri din râs, nu e vina mea. Enjoy!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...