vineri, 28 octombrie 2011

Din ţara proştilor



Minunata noastră guvernare, care se lăţeşte peste Republica Absurdă România, a inventat recensământul semi-online! Care este muuuuuuuuuuuuult mai complicat decât dacă l-ai aştepta pe recenzor acasă. Adică întâi anunţi Primăria că vrei să fii şi tu în secolul ăsta, după care descarci formularele, le completezi, le scanezi, le trimiţi ataşate de un e-mail la o adresă, sau, după caz, le pui în plic şi, ori te duci iar la Primărie, ori cumperi nişte timbre, şi le trimiţi prin Poştă.  

Chestia asta funcţionează doar în Bucureşti, şi a fost inventată în această dimineaţă. Un amănunt: recensământul se termină luni! Iar azi e vineri, program scurt la Primării. Iar bucureştenii habar nu au de această "facilitate". 

Dumnezeule mare! Atât!

6 comentarii:

ciprian teodorescu spunea...

atunci cand vine recenzorul acasa,scapati mult mai repede!!
asa,"semi-online",lucrurile se complica:pana ajungi la Primarie faci sa zicem juma de ora,o ora,dar inainte de asta trebuie sa treci pe la o librarie-papetarie,ca sa-ti pui formularele in plic,deci mai ia o ora,apoi,la Primarie dai de un "bodiguard"foarte "inteligent"care-ti spune ca d-na/dl.consilier ce se ocupa cu treaba asta a plecat putin...deja simti ca te lasa nervii.si,daca aicopletat pe undeva gresit,e posibil sa revii!!
asa ca varianta live a recenzorului la usa e cea mai rezonabila!!

Adrian Teacă spunea...

"Descarci formularul, îl printezi, îl completezi, îl scanezi, apoi îl trimiţi prin mail". Recensămînt online în Ro. Anno Domini 2011. Doamne apără...

casandra spunea...

Si guvernul asta - care nici macar un recensamant legal si bine organizat nu a fost in stare sa faca - pretinde ca gestioneaza iesirea din criza sistemica si "modernizeaza" statul roman...

Dumnezeule, apara-ne pana la alegeri!

Ando spunea...

Stiti cum era reclama aia de la TV : “n-ai cu cine dom’le “:-))…auzi termen : “semi-online” !!!

Karakas spunea...

Carul cu prosti nu s-a rasturnat la Caracal. Steven Harper, nu parea a fi un prost. Dar iata ce declara Premierul Canadei la Perth, in Australia, despre deciziile europene:

"What we have been waiting for is something big enough in scale and decisive enough in terms of sacrifice that markets will be convinced the problem is being tackled and the pain is being accepted,"

Acelasi cretinism de dreapta despre pietele care vor "suferinta" cit mai multa ca sa capete incredere. E ca si cum, ca sa te increzi in cineva, ar necesita sa il torturezi. Orice om rational cred ca poate realiza ridicolul acestui tip de gindire. Adica, dupa ce oamenii supusi masurilor de austeritate sunt pusi in mare suferinta, asta nu e suficient, si trebuie sa accepte inca un bici pe spatele lor. Si sa spuna si multumesc celor care-l biciuiesc.

http://www.cbc.ca/m/touch/news/story/2011/10/27/pol-harper-optimism-eurozone-greece.html

chien spunea...

@ Karakas: si cand te gandesti ca in titlul din link apare "optimism" :)

Partea cea mai parsiva e ca ORICUM nu e de ajuns! Dupa "durerea si sacrificiul" de acum oricum urmeaza altele. Imediat dupa summit, "pietele" au inceput deja sa strambe din nas ca nu e suficient si s-ar putea sa-i ia din nou in colimator pe masochisti.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...