luni, 19 iulie 2010

Ştirea zilei



Nu trambulina care se presupune c-o s-o propulseze pe madam Udrea, care-şi lichidează firmele, începând cu Dalli, ca să apară mai curată, mai uscată în faţa alegătorilor, la Primăria Generală, nu tâmpeniile lui DDD, nu tembelismele cu legea ANI şi jocurile mizerabile ale unora dintre cretinii de la Bruxelles, constituie ştirea zilei, ci asta: un român din doi NU ARE ACCES la apă potabilă.

Toate pălesc în faţa acestei realităţi nenorocite, care este produsul incapacităţii noastre de a ne fixa priorităţi şi de a lucra pentru atingerea unor obiective esenţiale pentru un trai decent.

Iar această realitate este şi produsul proastei guvernări a României din ultimii douăzeci de ani, dar şi al unei nenorocite indiferenţe a elitelor acestei ţări faţă de soarta cetăţenilor ei. Şi ea nu se va schimba, până când nu se vor schimba mentalităţile şi până când nu vom renunţa la apatie şi la căutarea de soluţii de supravieţuire.

3 comentarii:

Béranger spunea...

N-are apă potabilă, jumătatea aia de Românie, dar are acoperire GSM, EDGE, ba chiar şi 3G. Cool, ă?

Karakas spunea...

Aia e, apa potabila, canalizare, infrastructura...stam prost. Nu stiu ce au facut celelalte guverne. Dar asta e mai mult preocupat de afacerile personale ale ministrilor, incepind cu Videanu si interesul sau marcant pentru Rosia Montana.

Darius cel Tulbure spunea...

1 din 2 nu are apă potabilă? Despre ce vorbim? La oraş nu cred că e cazul, numai dacă nu cumva ne-am nenorocit şi cel puţin jumate din noi ne-am debranşat (şi) de la apa rece. La ţară oamenii au fântâni... sau aia nu e apă potabilă conform celor de la Bruxelles?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...