vineri, 23 iulie 2010

Se confirmă



Ştirea asta confirmă: suntem un popor de tâmpiţi! Noi distrugem tot ce putem, cu o furie absolut inexplicabilă, în timp ce alţii profită de pe urma a ceea ce făceam nu cu mulţi ani în urmă. În timp ce la Câmpulung Muscel se moare de foame, toată industria oraşului fiind pe butuci, în Cehia se fabrică...ARO!

Iar firma are şi reprezentanţe, şi serviceuri. Mai mult, vrea să cumpere marca, după ce corbii care se încaieră pe cadavrul fabricii de la Câmpulung termină procesul. Nu puteam face noi ce fac cehii? Noi nu avem piaţă, ei au. Şi maşina nu costă chiar puţin: ajunge şi la 20.000 de euro. Şi dacă se cumpără, înseamnă că sunt amatori, deci maşina are calităţi.

Dar caprele râioase din Românica nu-şi pot pune cururile decât în maşini de...autostradă(că de teren nu sunt!) germane. Ele urăsc cu metodă tot ce-i românesc. Există şi o explicaţie: complexul de inferioritate. Neputinţa lor de a face ceva în libertate trebuie ascunsă prin distrugerea trecutului, prin demonizarea lui, prin prezentarea lui exclusiv în negru. 

Şi aşa am ajuns ca alţii să păstreze o marcă românească, iar noi s-o distrugem nepăsători.  

4 comentarii:

Karakas spunea...

Da, asta pentru ca ne tratam intre noi ca niste gunoaie, fara sa stim sa construim impreuna pentru binele comun. Atit de orbiti suntem in a viziona spectacolul cu bufonul trist Basescu, ca nu ne mai intereseaza nimic. Ne maninca cancerul portocalu. Da, altii sunt intotdeauna mai destepti si mai pe faza.

Anonim spunea...

Cauza este,
La noi nu avem la conducerea tarii oameni cu demnitate, prestanta profesionala si patriotism.Ii vedem, se ocupa numai de unde ies bani pentru ei si clientela lor electorala, rechinii care sug seva tarii.In lacomia lor, mai iau bani dela amarati, iar ei cu gasca lor iau salarii mari si se lacomesc la avantaje clientelare

Lucian Sarbu spunea...

http://www.aro4x4.cz/

Karakas spunea...

Ne-am tras tzeapa unul altuia, ca de obicei! Si tot orasul Cimpulung a ramas fara munca, pentru ca uzina a fost mutata in Cehia! Oare cine-a luat comisioanele?

Tare-as vrea sa se faca o lista cu posesorii de comisioane pentru contractele astea...sa desecretizeze toate contractele! Ca doar ARO a fost intreprindere de stat.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...